Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliet25

ona 25 lat dziewica,on 30 lat bardzo doświadczony

Polecane posty

i wybacz ze to napisze,ale facet ktory sie umawia tylko na seks to dla mnie meska kurwa, sorry :O dokładnie Cie przecztałam, o kobietach mysle tak samo, jedno---->spermowór, drugie--->tępy walifiut :(

Gość zebra85
Gdzieś kiedyś czytałam.... nie przytoczę słowo w słowo ale chodziło o to, że każdy mężczyzna marzy by dla napotkanej kobiety był pierwszym, a każda kobieta marzy by dla napotkanego mężczyzny była ostatnią. jaki wniosek? Faceci lubią dziewice, bo inni jeszcze w nich nie umoczyli i są takie hmmm "czyste"!? Za to kobiety mają nadzieję ze facet się wyszalał i więcej nie będzie się kurwił tylko wreszcie zacznie życ jak człowiek.

Gość zebra85
Zreszta kiedys rozmawiałam z kolegami przy piwku o tym i jak się rzuciło hasło "dziewica" to tylko było słychac "nie ma już takich", "chciałbym taką poznac" itp Tylko ze sami prawiczkami nie byli

Gość zebra85
ale się uśmiałam Coś w tym prawdy jest;)

Gość Kapuśniaczek45
Słuchaj maleńka zawsze jest szansa... to że dziewica to nic, to że doświadczony to Fiu fiu, ale pamietaj jeśli przyjdzie ochota to pies kota wychorobota!!

Gość uhu buhu
zebra - to tylko takie gadanie. sama jestem dziewica ale nie kazdy w moich znajomych o tym wie i widze jak reaguja. zwykle to jest pomieszanie reakcji. jest ze fajnie i ze super bo nikt wczesniej znia nie byl, moga czuc si tacy wyjatkowi i ze ona tez est dobra i madra bo czekala bla bla bla. ale za chwile pojawia sie: dziewica=kloda i caly urok znika. co bardziej wrazliwi boja sie rozdziewiczac bo 'ja nie chce sprawiac bolu a przyjemnosc' albo 'a co jesli zrobie cos zle. bedzie miec do mnie pretensje, bedzie zalowac gdybysmy sie rozstali' itd

Gość zebra85
uhu buhu Jak widac co człek to inne doświadczenie. Ja miałam tylko takie ze faceci na slowo dziewica reagowali z wielką euforią. Nie spotkałam się z inną reakcją. ale się uśmiałam Popieram w 100%, że ludzie powinni dobierac się na zasadzie podobieństw. Chyba ze komus nie przeszkadzaja takie "różnice" to wtedy niech już robią jak chcą.

Gość uhu buhu
euforia hmmm... bo nie spotkali zadnej. poza tym czy to byla taka faktyczna radosc ze smoki ich nie zjadly czy smiech ze przeciez zadnej nie ma czy jak? a moze tylko chec rozdziewiczenia?

Gość uhu buhu
bo jesli zebra twoi znajomi sa tylko na zasadzie 'o stary dziewica mi sie trafila' to ja dziekuje

Gość uhu buhu
ale sie usmaialam & zebra - podobne doswiadczenie sugeruje podobny temperament a wiec dobieranie si pod tym wzgledem na sens

Gość zebra85
Podejrzewam że chęc rozdziewiczenia też mogła byc tylko może przy mnie nie chcieli się z tym tak uzewnętrzniac!? Nie wiem. Jak pisałam wcześniej padały teksty typu, że fajnie byłoby miec dziewczynę dziewicę, szkoda tylko że teraz takich nie ma. A jak zapytałam (tych dwóch kolegów o których wcześniej pisałam) czy chcieliby kobietę która miała np. 6 partnerów seksualnych ale chciałaby się ustabilizowac i założyc rodzinę. To jeden kumpel powiedział, że też by ją kochał ale nie szanowałby jej tak jak powinien bo przeszkadzałaby mu myśl, że ona miała tylu facetów ale nie okazywałby jej tego żeby ją nie zranic. A drugi powiedzial że żeby się z taką związac to musiałby wyrównac rachunki.

to sie nie sprawdza w zyciu, moj maz ma inny temperament niz ja :) mamy rózne doswiadczenia, ale to raczej wynika z podejscia do zwiazkow i roznicy wieku,ale jest nam super; jest cudny...:D:D:D

Gość zebra85
Ja szczerze mówiąc czasami trace wiare w poukladanych i normalnych facetow:( A kolegow lubie podpytac o takie sprawy bo lubie wiedziec jak pewne rzeczy widza faceci.

Gość uhu buhu
i pewnie dlatego kobiety nie przyznaja sie do ilosci partnerow... no mi sie wlasnie wydaje ze to byla raczej taka gadka ze o dziewica super. chociaz prawda jest ze faceci to by chcieli dziewice o bogatym doswiadczeniu - zeby nie myslec 'ilu to w niej wczensiej bylo' a przy okazji miec mega frajde z szalona, pomyslowa i bezpruderyjna panienka.

Gość domidla2919
Ja na twoim miejcu najoierw pobyła bym z chłopakiem zanim bym poszła z nim do łóżka i przekonała się na pewno czy to ten jedyny. A jeśli tak to różnica wieku nie gra roli. Mój mąż jest 7 lat starszy odemnie a naprawde jesteś świetnym małżeństwem i mamy już dwójkę cudnych dzieci

miła aminka => Powiedziałaś mu szczerze w pewnym momencie: "Słuchaj dla mnie to poważna sprawa, z seksem możliwe, że będziesz musiał dłuuuugo zaczekać etc., etc."? Jeśli nie to możliwe, że błędnie zrozumieliście swoje intencje. Koleś wiedział o Twojej "przypadłości"?

ale się uśmiałam => Przepraszam, źle zrozumiałem, myślałem, że koncentrujesz się na mnie, a nie na sobie. Egoistka :o A jednak: typowa baba :o 😘

Zawsze poczuję jak ktoś mnie uderzy. Ale, że tak się metaforycznie wyrażę, popiardywania komara już niekoniecznie :classic_cool: ...