Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 239058324905834095845904859405

przyłapałam męża z moją siostrą

Polecane posty

Gość 239058324905834095845904859405

musiałam wyjechać na parę dni do mamy bo choruje.Nie uprzedziłam męża że wrócę wcześniej,chciałam mu zrobić niespodziankę.Drzwi od domu były otwarte.A to co zobaczyłam,zrobiło mi się gorąco ze złości.Żebyście widzieli ich miny.Wyszłam,popłakałam się i wyjechałam do mamy.Dzwonił do mnie ten drań na telefon,ale nie odbieram.Mam zamiar wziąść rozwód,a tej świni nigdy nie wybacze.Czułam że coś się dzieje niedobrego w moim małżeństwie,widziałam kilka razy jak ona się do mniego przystawiała,ale tłumaczyłam sobie że to niemożliwe,przecież on kocha mnie,codziennie mi to mówił.Nawet nie wiecie jak się teraz czuje.Jesteśmy 2 lata po ślubie,myślałam że jesteśmy udanym małżeństwem,nie przyszło mi nigdy na myśl że może mnie takie coś spotkać(i to jeszcze do tego moja siostra).Bardzo dobre miałam z nią kontakty,jak ona mogła mi to zrobić.Była moją najlepszą przyjaciółką,zwierzałam się jej ze wszystkiego.Oszukali mnie, bawili się mną,przez cały czas okłamywali.

Gość ichaaa
Ale co uprawiali seks a ty im przerwalas czy tylko sie sciskali i obmacywali?

Gość ichaaa
Jesli cie zdradzil to lepiej sie z nim rozwiedz, nie warto zyc z klamca, nie warto radowac takiego zwiazku...nie ma dla kogo

Gość co w rodzinie to nie zginie