Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam...Gdansk

podoba mi się pewna dziewczyna ale mam problem... pomóżcie....

Polecane posty

Gość Adam...Gdansk

poznaliśmy sie u mojego kumpla i sie zakochałem w niej. ona mieszka po drugiej stronie Polski, wiec nie zobacze sie z nią w święto zakochanych chcialem jej chociaz wysłać walentynke bo bedziemy sie widziec dopiero za ponad miesiąc... :( tylko jest problem, kilka dni temu dowiedziała sie ze jej chłopak ją zdradza i zerwali i teraz chyba ma dosc facetów. :( mam zamiar jej wyslać kwiaty i do tego jakis liscik ale właśnie nie chciałem w nim umieszczac zadnych wierszyków miłosnych bo bardzo ciepi i by takie wiersze ją zdenerwowały albo przygnębiły... :( czy moge zamiast wierszów o miłości napisac jakies inne wiersze, nie związane z miłością??

Gość nbgfrdes
A po chuj wiersze, napisz jej cos miłego po prostu, prozą.

Gość Adam...Gdansk
chciałbym zeby to było bardziej w formie listu a nie wyznania miłosnego ale nie wiem czy to wypada...??? czy wypada w walentynce która ma byc własnie wyznaniem uczuc nie pisac nic o miłosci?? czy to nie jest głupi pomysl?? chciałbym, zeby wiedziała ze nie zapomniałem o niej, ale nie wymagam odwzajemnienia milosci tak od razu, skoro jakis duperk niedawno ją zranił i jeszcze sie nie pozbierała....

Gość nbgfrdes
kartka elektroniczna czy mmsek świadczą o tym, że masz ją w dupie, więc może lepiej wysil się choć trochę i wyślij jednak papierową

Gość nbgfrdes
"czy wypada w walentynce która ma byc własnie wyznaniem uczuc nie pisac nic o miłosci?? czy to nie jest głupi pomysl??" BARDZO wypada. Akurat - Lubię mówić z tobą. Nic tam nie ma o miłości ;)

Dokładnie. Nie pisz wierszy. Po prostudodaj coś od Siebie, napisz co czujesz.. Kwiaty.? owszem.! Lecz, może zamiast kwiatów..pruszowego misia.? ;) Bynajmniej bedzie miała pamiątkę.. a kwiaty.? zwiędną... Powodzenia.! :>

Gość nbgfrdes
Bynajmniej kurwa :O Napisz jej coś od siebie, a jeśli chcesz dać prezent, to daj jej coś związanego z jej zainteresowaniami, a nie pluszowego misia, co ona z nim zrobi? :O Kwiaty lepsze, bo nawet jak zwiędną to ich nie wstyd

Gość Adam...Gdansk
ok, zastosuję się do rad :) tylko mam jeszcze jedną wątpliwość - hmmm... ze lubię z nią rozmawiać ok, nie bede pisać o miłosci, czyli to bedzie tak jakby bardziej przyjacielski list... nie wiem tylko czy to jej nie zdziwi, skoro powszechnie uwaza sie ze jesli ktos wysyła walentynke to to jest miłość, zakochanie a nie zwykła przyjaźń czy sympatia... ?

Gość nbgfrdes
To napisz - "chyba bardziej niż lubię..." " zachwycam się tobą..." no nie wiem, coś w ten deseń

Gość nbgfrdes
o, nsa przykład ale ty jestes jej kumplem, czy bylym, czy co? bo może wprost - jestem twoim przyjacielem, zawsze możesz na mnie liczyć, a jesli kiedykolwiek zapragniesz, mogę się stać czymś więcej, niż tylko przyjacielem. i już. proste słowa wazne są.

Gość Adam...Gdansk
widzielismy sie tylko dwa razy, jestem jakby kumplem (przynajmniej narazie...)

Gość nbgfrdes
No to najprościej jak się da,. Kwiaty też ok. Płyta z fajną muzą - ok. Będzie dobrze, powodzenia

Gość nbgfrdes
Daj znać potem, jak poszło :d

...wiesz co?jeśli ona jet świeżo po zdradzie i rozpadzie zwiazku,to jesli nie jestes pewny swych uczuc,moze zwyczajnie podaruj jej prezent nie mieszając zbytnio w głowie wyznaniami,ktorych mozesz nie byc pewny...

Może po prostu- jesteś wspaniała, to że jesteś daje komuś dużo szczęścia? Coś żeby poczuła się doceniona :) A kwiaty chyba zawsze są ok.

Gość nbgfrdes
ooo, "jesteś wspaniała.... etc" super tekst, najlepszy z proponowanych

Gość upupupupupupupupupupupupupupup