Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowaczarna

pomozcie-akcja trojkat tylko dla nowoczesnych

Polecane posty

Gość pomaranczowaczarna

prosze o opinie osob traktujacych takie rzeczy powaznie, wszelkie dogadywanie nie sa mile widziane :) a wiec rozstalam sie z facetem po 5 latach...tak jakos sie wypalilo....mimo wszystko troche czasu minelo, spotykamy sie, czasem nawet uprawiamy seks-i teraz jest naprawde super. ostatnio stwierdzilismy ze fajny bylby trojkacik i tak nie ma juz wielkiej milosci tylko sentyment znamy sie dlugo mamy do siebie zaufanie itd :) no i znalazla sie nawet dziewczyna :) bardzo chetna:) tylko ja mam problem bo za bardzo nie wiem jak to wyglada... ta dziewczyna bardziej jest napalona na mnie niz na niego hehe ja mialam kontak tylko raz z dziewczyna no i nie byl to zaden wielki seks, czy ktos ma jakies doswiadczenia, jak zaczac jak to wszystko wogole wyglada, no i jak to zrobic zeby nie bylo klapy-bede wdzieczna za opinie :) :* dzieki!!!

Gość pomaranczowaczarna
podnosze

Gość poogladaj se filmiki

Gość diabica_upadła_dwa_razy
ja tez tak chce

Gość pomaranczowaczarna
hehe wolalabym jednak slyszec opinie innych tutaj

Gość pomaranczowaczarna
diablica no aj sie dlugo opieralam ale mowie co mi tam raz sie zyje, a skad jestes to moze sie spotkamy hehe

Gość pomaranczowaczarna
tylko ja sie obawiam tego ze ta laska woli laski :) no i z tego co pisze juz z 3 byla wiec pewnie wie co i jak a ja nie ;/

Gość JackXL
Trening czyni mistrza!!!!! Pierwszy raz może być trochę drętwo, ale odrobina alkoholu i filmy odpowiedniej treści powinny sprawę załatwić. Miłej zabawy Pozdrowienia JackXL