Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona26....

kłucie w boku 18 tydz ciąży

Polecane posty

Gość wystraszona26....

proszę o radę bo nie wiem czy to coś poważnego.Kłuje delikatnie i nie cały czas.Tak jest od soboty.Mam problemy z wypróżnianiem więc myślałam,że to może od tego?Sama już nie wiem. Czy któraś z Was tak miała?

Gość wystraszona26....
proszę,niech ktoś odpowie

Gość wystraszona26....

Hej wystraszona26.... , wydaje mi sie, ze takie klucie jest normalne, tez jestem w 18 tygodniu i dopiero w czwartek ide do lekarza, wiec sie zapytam dokladnie,a le powiem Ci, ze od piatku az do dzis mialam okropne klucie w pachwinie po prawej stronie, czulam, ze dzidzius sie tam umiejscowil, wiec chyba on cos tam draznil - mam nadzieje, ze to nic groznego, postaraj sie duzo lezec, mi pomagalo

Gość olaaaaaaaaa
rożnego rodzaju klucia i pobolewanie sa normalne :) jednak z takiej malej "kijanki" przez 9 miesięcy zrobi się dorodne 3500gramowe dziecko. rośnie w ekspresowym tempie uciska rożne narządy a tez macica, biodra sie rozrastają

Gość wystraszona26....
nikola3 dziękuję za odpowiedź.Panikuję bo od początku ciąża była zagrożona,teraz niby jest ok ale nadal mam uważać na siebie.Kłuje mnie w lewym boku i nie non stop.A do lekarza idę w środę

Gość wystraszona26....
olaaaaaaaa masz rację,tylko,że to ciągle w tym samym miejscu kłuje i dlatego się boję

jesli mozesz, to napisz co sie dowiedzialas od lekarza, bo ja tez czekam z niecierpliwoscia na wizyte w czwartek, choc wydaje mi sie, ze to nic groznego i raczej normalne, zawsze lepiej taka inforamcje uslyszec od lekarza

Gość fcndjksa
nie przejmuj sie to normalne. Macica Ci sie powieksza i moze stad ten bol. Ja tez tak mialam.

Gość wystraszona26....
zadzwoniłam do lekarza i powiedziałam jak to wygląda.Powiedział,żeby zaczekać do środy,a gdyby coś jeszcze się działo to wtedy zadzwonić. Mimo wszystko się denerwuję.Napiszę w środę

Gość wystraszona26....
miałam napisać wczoraj,ale niestety nie mogłam,więc piszę dopiero teraz.Byłam u lekarza i wszystko jest ok.Widocznie tak musi być,że czasem pobolewa.Pozdrawiam

Gość mskndskf
Mnie np. bardzo kłuje przy zaparciach

Gość martna123
jak byłam w ciąży też miałam takie "kłucia" lekarz powiedział, żę to normalne...mineło samo:)