Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheszerra

miesiąc nie mam okresu, a nie czuje objawów ciąży...

Polecane posty

Gość cheszerra

czy mogę być jednak w ciąży? wiem ze test powinnam zrobić ale się raczej boję ! łudzę się ze to zmiana klimatu i inne rzeczy !

a co ma czucie objawów do ciąży? Zrób test a będziesz wiedziała. To ni musi być ciąża

Gość ja też nie mam
ostatni okres miałam 25 listopada. Przed nim jakieś 2 tygodnie pobolewał mnie brzuch jak nigdy wcześniej. Po miesiączce brzuch nie bolał,dopiero w styczniu znów poczułam ten ból.Współżyłam 8 i 13 stycznia (stosunki przerywane)- mniej więcej wtedy czułam pobolewanie po obu stronach brzucha. Potem znów przeszło i po kolejnym stosunku tj w nocy z 30 na 31 stycznia znów zaczęło i nadal to czuje. Okresu nie mam od listopada. Piersi nie bolą. Robiłam test ciążowy 24 stycznia i wynik okazał sie negatywny. Dodam,że cykle mam nieregularne i kiedyś miałam przerwe między okresami trwająca 2 miesiące,ale wtedy nie współżyłam. Już nie wiem co o tym myśleć.

Lepiej idź do ginekologa, bo to nie jest ani normalne, ani dobre dla Twojego zdrowia. Zaburzenia hormonalne mogą bardzo zaszkodzić kobiecie.

Gość natka5021
hej dziewczyny ja ma podobnie też nie mam okresu i niewiem co sie dzieje...ostatni okres miałam 23 grudnia, zrobiłam sobie wczoraj test wieczorem i wyszedł negatyny i sama niewiem co mam o tym mysleć. W czawartek idę do ginekologa i ciekawa jestem co on mi powie...dodam jeszcze że podbrzusze mnie od kilku dni pobolewa ale okresu i tak nie ma... pozdrawiam:)

Gość natka5021
aaaa....zapomniałam napisać że 1 stycznia współżyłam ze swoim chłopakiem i nam gumka pękła ale to było na poczatku i szybko założylismy nową..

Gość ja też nie mam
Zamierzam iść do ginekologa,ale zastanawiam sie czy nie zrobiłam za wcześnie testu ciążowego i wynik jest niewiarygodny. Co o tym myślicie?