Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 23:18 [zgłoś do usunięcia] Ferbi x3 autorko a moje zdrowie? ostatnio przejmowanie się nauką nie idzie mi na zdrowie uczę się na kierunku medycznym. Kiedy w kartach widać poprawę? za rok będę zdawała egzamin. Czy sukcesywnie? wiem, że już zadawałam to pytanie jednak sama chyba wiesz, jak się przejmuję.... to te pytanka i już mykam :) nie chcę już zawracać głowy, mam nadzieję, że jeszcze pojawisz się kiedyś na forum i również będę mogła liczyć na pomoc :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 [zgłoś do usunięcia] mucha_nie_siada nie martw się miałyśmy kiepski rok bo u mnie też slabo z pieniedzmi no to chyba byl taki rok dla skorpionow bo dla mnie brrrrrr ;) pozdrowionka a do autorki z czego wrozysz ? :) taka mala ciekawosc :) oczywiscie jesli nie jest tajemnica , ale facynuje mnie ze pochodzis z dubaju a z kad u ciebie taka dobra znajomosc polskiego?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 i dziekuje za odp na moje pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 w dubaju mieszkalam krotko bo mama rozstala sie z ojcem a mama jest polka.. :) mieszkam tu w sumie od kad pamietam ;) a nie wroze juz z kart .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze powiedz Napisano Luty 1, 2010 moge sie przypomniec?=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Ferbi x3 z twoim zdrowiem jest coraz lepiej prawda? ishalala a egzamin powinnas zaliczyc pozytywnie ale musisz poswiecic sporo czasu nauce.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 1, 2010 acha rozumiem :) czyli masz dar jasnowidzenia ? :) oczywiscie jeli zapytac moge :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 skarbki moje jakbym kogos pominela to oczywiscie prosze sie przypominac!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Luty 1, 2010 rozan>> za dobra jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Tylko takie że są okropnie bolesne. Ale mam podejrzenia że mogę być bezpłodna.. A co widzisz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Quicksand :):* bosa elek ;* - buziaczek dla ciebie ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha ja nie widze zebys byla bezplodna a starsz sie o dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha polecam castagnus sporo dziewczyn po tym zaciazylo to lek ziolowy nie zaszkodzi a pomoze lagodzi tez bolesne miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 właśnie ta nauka ...:O czasem przesiaduję do późna a chyba jednak i to za mało... ze zdrówkiem wyleczyłam się z lekkiej anemii tylko teraz jestem znów na stresy podatna no i znowu troszkę schudłam. Przypomnisz z czego wróżysz? :) a w jakiej części PL mieszkasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze powiedz Napisano Luty 1, 2010 aleksandra 23051982 wojtek 0912 2979 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Luty 1, 2010 ewelina 13/02/1983 krzysztof 25/04/1986 czy z tego cos bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 nie lubie mowic o wrozeniu mam to chyba po babci-z dubaju moja mama nie lubi gdy to robie a ja nie lubie o tym mowic tylko lubie wrozyc sprawia mi to przyjemnosc ze moge komus pomoc nie biore za to zadnej kasy czy czegokolwiek jak inni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Niekoniecznie się staram, po prostu od prawie roku nie zabezpieczamy się wcale i dlatego mnie to dziwi, ale jestem że tak powiem "po przejściach" i stąd te podejrzenia o bezpłodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 i chyba nie ucieknę z neta :) taka dobra kobietka z ciebie widać że aż się pisać chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Quicksand niuniu moim zdaniem nie ale mozesz sprobowac bo ja moge sie mylic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Ferbi x3 jedz wiecej chudzinko i nie przejmuj sie tak wszystkim jakos sie powoli ulozy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 1, 2010 Dziękuję jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano Luty 1, 2010 :) widze ze powinnam sie wybrac do polski ktoregos razu na wolne bo tam podobno czeka:) dzieki za poswieceony czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 mucha_nie_siada ja nie widze problemow z plodnoscia ale jak pisalam wczesniej gdybys sie starala to polecam castagnus i olejek z wiesiolka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razan82 0 Napisano Luty 1, 2010 Quicksand widze ze juz odnalazlas moja odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaa Napisano Luty 1, 2010 http://darmowe-doladowania.com/user/ef491f01d45ce36bfaea7b21b3a68456 nie mam kasy na pakiet klikajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferbi x3 0 Napisano Luty 1, 2010 tak stres ma motywować ale mnie zwala z nóg za bardzo :O ja także lubię pomagać ludziom:) brakuje mi jednak moich znajomych ze szkoły średniej :( to chyba przez to takie zagubienie czasem mam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To ja slicznie poprosze Napisano Luty 2, 2010 dziekuje za odp zycze dobrej nocy mucha nie siada - powodzenia zycze w sataraniach niech sie szybciutko uda , my sie mamy starac ale za pare miesiecy :( choc moze nie uda sie z tego ze problemy finansowe :( ale bedzie dobrze :) pozdrawiam was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mucha_nie_siada 0 Napisano Luty 2, 2010 Dzięki:) Fajna jesteś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolajn112 0 Napisano Luty 2, 2010 witam ja tez poprosze :) kiedy wyjde za maz?? karolina 20.11.1985 pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach