Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

lacrymoska90 a czy nie macie przypadkiem nie wyjaśnionej jakiejś starej kłotni czy czegos z przeszlosci? jezli to wyjasnicie bedzie wszystko ok... albo moze ktores z was ma nie zakonczona poprzdnia znajomosc z kims?

Wrozko dziekuje:) Jesli bylaby jeszcze jedna mozliwosc wrozby to chcialabym bardzo wiedziec:P a wiec podam jeszcze raz swoja date urodzenia i imie:) Paulina 05.10.1986 Czy wypad do Francji sie uda? I co z tego wyniknie?? Prosze jeszcze raz:P

gf nie wiem czy cię zdradził ale wiem że ma jakieś kontakty z dziewczynami z poprzednich zwiazkow lub przelotnych znajomosc.. porozmawiaj z nim o tym.

Gość lalalalaoajaahih
Będę mieć chłopca czy dziewczynkę!?Jestem w 13 tygodniu ciaży! Kasia 20.03.1982

moje pytanie bylo czy moje miejsce jest w polsce czy tutaj gdzie jestem?

Gość Aneta2515
moge prosic o odp? bardzo dla mnie jest wazna...z gory dziekuje

Razan82 mamy niewyjaśnioną kłótnię i to z wczoraj :( ponieważ mój chłopak jest wrażliwym facetem i wiele rzeczy bierze do siebie, obrazi się i nie chce ze mną porozmawiać :(( i mamy dzisiaj cichy dzień... on jest moim pierwszym w życiu chłopakiem a ja dla niego pierwszą prawdziwą dziewczyną, bo wcześniej miał okazję na związek ale dziewczyna okazała się nie myślącą dziewczynką i takie tam.. to było jak on miał jakieś 15-16 lat..

koalla jezeli wykorzystasz szanse ktora bedziesz miala w najblizszym czasie to tak

ale coś ich łączy???

dzidzia*** mysle ze to nie jest facet dla ciebie bo ty sama nie jestes co do niego pewna.. tak? to dobry chlopak ale jeszvze nie dojrzał do powaznego zwiazku

dzieki:) a myslisz ze mam szanse na zalozenie rodziny-meza, dzieci?

Gość Egowa
bardzo proszę o odp pisałam na poprzedniej stronie o mojej sytuacji

Quicksand ja zostalabym jeszcze za granica ale tu moze czekac cie cos lepszgo a moze ktos?

Wrozko dziekuje :) Jesli bylaby jeszcze jedna mozliwosc wrozby to chcialabym bardzo wiedziec :) a wiec podam jeszcze raz swoja date urodzenia i imie Paulina 05.10.1986 Czy wypad do Francji sie uda? I co z tego wyniknie?? Prosze jeszcze raz :P

Gość czy znajde nareszcie meza
czy znajde nareszcie partnera i bede miala dzieci? kasia 25.06.1975. Dziekuje bardzo.

razan powiedz mi kiedy urodzę dziecko i czy będzie zdrowe? To dla mnie ważne, bo poroniłam w tym roku. Iga 24.12.1978

wróżko nawiązując do wcześniejszej twojej wróżby proszę powiedz mi czy coś ich łączy

:) a mogłabyś powiedzieć mi kiedy go poznam, a moze jakas wskazówka gdzie on jest jest? gdzie powiennam przebywac aby spotkac go?:)

Gość Egowa
poraz kolejny prosze o odpowiedz ! błagam

czy znajde nareszcie meza znajdziesz partnera alee przez internet? i nie wiem czy bedzie to na stale ale jak sie dwie sooby postaraja to zawsze cos moze wyjsc ;)

Egowa Tomek to trudny typ faceta ale jezeli co zalezy to nie odpuszczaj bo moze byc cos z tego dalej.. chodz moze byc ciezko.,

Gość Karina Karina
Bardzo proszę o wróżbę, przepraszam że na pomarańczowo ale przypadkiem tu weszłam a wróżba jest bardzo ważna dla mnie. Proszę mi również powróżyć. To dla mnie ważne Czekaliśmy na siebie kilka ładnych lat, związek po przejściach Czy wyjdę za mąż za Marcina? Czy oświadczy mi się w tym roku? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88