Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

morcznadziewica obronisz sie ale nie wiem jaka ocena..

dziewczyny jak kogos pominelam to przypomnijcie pyt i date ur ja za pol h bede

Gość Egowa
powiedz mi czy mu na mnie zależy ??

czyli nie mam szans z nim na poważniejszy związek? :( jestem z nim już dwa lata - minęły w piątek :(( zależy mi mocno na nim.. do tego staram się, ale mam kiepski charakter.. do tego obiecałam przytyć do 53kg ale ja ciągle idę tylko w dół :(( czuję się okropnie..

strzał w 10 :D Ja nie jestem pewqna co do niego,chociaz mi na nim zalezy,ale on tak samo niby cos chce,a tak naprawde sam nie wie... Ehhh dziekuje za wróżbę A powiedz mi,jest obok mnie ktos,albo poznbam kogos z kim będę szczęsliwa? I jeszcze jedno: czy zmienie prace w najblizszym czasie?I czy bedzie to zmiana na lepsze? karolina 06.09.1986

Proszę mi również powróżyć. To dla mnie ważne Czekaliśmy na siebie kilka ładnych lat, związek po przejściach Czy wyjdę za mąż za Marcina? Czy oświadczy mi się w tym roku? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.99

Proszę mi również powróżyć. To dla mnie ważne Czekaliśmy na siebie kilka ładnych lat, związek po przejściach Czy wyjdę za mąż za Marcina? Czy oświadczy mi się w tym roku? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.88

Gość Egowa
bo to bardzo trudna sytuacja. ja go kocham, on też mi dawał to do zrozumienia ale nie wiem ile w tym prawdy, próbowałam o nim zapomnieć związałam się nawet z kimś innym, ale to już skończyłam bo ciągle myslę o panu T.

Paulina 05.10.1986 Czy wypad do Francji uda sie?? I co z niego wyniknie? Prosze bardzo o wrozbe:) Zostalam pominieta juz z 3 razy:( Bardzo mi zalezy , prosze o odpowiedz:P

to ja sie przypomne, bo mam jeszcze pytanie-kiedy i w jakich okolicznosciach mam szanse na poznanie swojej 2 polowki? Dorota8.VIII.87

Kurdę, widzę kilka znajomych nicków...niektórzy chyba nie maja nic do roboty poza oblatywaniem każdego kto tylko ogłosi się do wróżenia na kafe... Polecam od razu zakup własnej talii i kłaść sobie karty codziennie :o

PS Do autora nic nie mam żeby nie było ;) Powodzenia życzę 🌼 Natomiast niektórych to widuję notorycznie w tematach gdzie pada słowo "wróżę"...przykre to.

Czy zajdę w ciążę przed ślubem czy dopiero po ślubie? Bardzo pragnę dziecka, mam już wybrane imiona. Czy będzie to chłopiec? Mój Krzyś? Kasia 04.06.88 Marcin 31.08.99

mam pytanie czy w tym roku czeka mnie np. ciąza z moim chlopakiem lub zareczyny z nim? prosze powiedz mi czy cos z tego bedzie imiona i daty urodzin jakby byly potzrebne ania 06.04.1991 radek 27.05.1990 z gory dziekuje

Gość i ja się wypowiem **
21:59 [zgłoś do usunięcia] caryca.katrina2 a co cię to interesuje? może ktoś chce się upewnić co do niektórych spraw? na swoim topiku i tak nie wróżysz nikomu już a tu otrzymują szybko odp i nie muszą czekać wiekami

Gość czy znajde nareszcie meza
Mam pytanie kochana: Kiedy znajde partnera, wyjde za maz i czy bede miala dzieci?Prosze to bardzo wazne dla mnie.Dziekuje bardzo. kasia 25.06.1975

i ja się wypowiem >> Kotku, bo Ci żyłka pęknie :) Nikt by nie czekał jakby czytał co piszę, ale niektórzy widzą słowo "powróżę" i ślinotok oraz klapki na oczy. Podkreślałam nie raz i nie dwa, że nie będę siedzieć 24h na kafe a próśb było kilkadziesiąt dziennie. A o sprawdzaniu kart to sobie poczytaj, o zasadach w Tarocie również... i obchodzi mnie to tyle, że ja traciłam swój czas na oblatywaczy podczas gdy warte wróżby prośby czekały. Tylko tyle i aż tyle.

Egowa w jakiś sposób na pewno mu zależy ale jakoś dziwnie to okazuje albo nie umie..

Gość dokładnie dokładnie
caryca to niech sie swoim wrózeniem zajmie a nie wlazi na topiki i patrzy co kto gdzie i dlaczego. Wrózbitów na swiecie jest masa,kazdy moze mówic co innego,a jesli tutaj mozemy sie upewnic i potwierdzic to co mówil inny wrózbita,to dlaczego nie mamy tego zrobic :-0 Z resztą sama mówilas ze jestes początkująca,wiec wybacz,ale może co niektórzy chcieli sobie powrózyc raz jeszcze,by potwierdzic to co powiedziałas ty.Ot co Aha no i racja,ze na twoją wrozbe czeka sie wiekami a do tego robisz z siebie niewiadomo kogo na tym swoim topiku :-0 załosne🖐️

lacrymoska90 szanse zawsze są , staraj się utrzymać równowagę w związku i być może wszystko sie ułoży.. chudniesz dlatego ze za bardzo sie wszystkim przejmujesz, jesteś bardzo wrażliwa osoba..

dzidzia*** widzę jakąś propozycję ale czy na lepszą.. to w dużej mierze zalezy tylko od ciebie.. jezeli skonczysz ta znajomosc to poznasz kogos jeszcze pod koniec zimy

Gość Egowa
mam czekać na niego czy zapomnieć? błagam...

22:11 [zgłoś do usunięcia] caryca.katrina2 (caryca.katrina@gazeta.pl) i ja się wypowiem >> Kotku, bo Ci żyłka pęknie daruj sobie te "słodzenia" i nie rób z siebie jakiejś królowej wróżbitek na kafe:O:O twoja wypowiedź jest po prostu żałosna

Milady* związek ma duże szanse powodzenia ale nie widzę zaręczyn w najbliższych miesiącach.. może pod koniec roku albo w nast ale w najblizszym czasie nie..

dokłądnie dokładnie > To, że kart nie kładę 10 lat nie znaczy, że nie znam podstawowych zasad Tarota czego nie można powiedzieć o oblatywaczach. Przeczytaj choć jedną książkę zamiast się wymądrzać, bo ja wiem czym się zajmuję a Ty jak widać nie wiesz o co prosisz. I owszem sprawdzam, bo mam przed sobą kilkadziesiąt próśb i nie mam ochoty marnować czasu na oblatywaczy. Mam do tego prawo, bo to mój czas i moja energia na karty.

Grill jeżeli będziesz robiła coś w tym kierunku to na pewno tak

koalla w tym roku na pewno spotka cię dużo szcęscie bedziesz miała chłopaka ale czy to bedzie cos na stale to sie okaze

zwyczajna zazdrośnica z carycy że teraz do kogoś innego ludzie z prośbą przyszli 🖐️ masz coś z głową? specjalnie zaśmiecasz forum, żeby tylko Rozen przestała wróżyć tak? to załóż sobie specjalnego bloga w tym celu skoro forum takie złe :O z igły robisz widły

razan* autorko nie zwracaj uwagi na carycę widać chcesz pomagać ludziom 🌻