Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Razan82

Powróżę..

Polecane posty

rozna a skad wogole jestes? i z tego co wnioskuje to jestes pol polka?

proszę powiedz a o co pytasz?;) zadaj konkretne pytanie :):)

Gość prosze powiedz
poprosze o to co widzisz =)

to ja jednak chyba jeszcze zadam pytanko :) co widać w tegoroczne wakacje? w zeszłym nie wypalił wyjazd w góry na sylwestra też nie :( w tym roku plany ... ale czy uda się coś zorganizować?

Gość prosze powiedz
he he=) co jest z jego strony do mnie

Gość TH is IT
Tomek 27 Kwiecień 1982 Nie pytam czy będę miał dziewczynę bo wiem że nie ma na to szans Zapytam się zatem czy jest szansa na jakąś pracę

Ferbi x3 w tym roku jak najbardziej tak:) jak narazie nie widze nic co mogłoby stanac na przeszkodzie :)

wlasnie a rozan widzisz moze w kartach kiedy wyjde za maz?:P ewelina 13/02/1983

On traktuje cie jako partnerkę z ktora moglby stworzyc cos stalego(o ile to juz nie jest stale) ale ty sama sie wahasz i chyba nie doo konca wiesz co by bylo dla ciebie najlepsze.. ja mysle ze ten zwiazek mialby szanse jezeli we dwoje sie zaangarzujecie

twoje wypowiedzi jak balsam kojące :) fajna jesteś naprawdę 🌻

TH is IT swoja miłosc moglbys znalesc przez neta albo spotkac jakos przypadniem nawet pod koniec tego roku a praca hmm jak narazie bedzie ciezko ale proboj moze sie uda.. jak cos to mozliwe ze na przelomie wiosny

Gość prosze powiedz
Jeśli to było dla mnie dziekuje serdecznie za poświecony czas i energie dobranoc!

Różowa Piżamka kasia jak narazie chyba nawet nie bylo zareczyn? ale łukasz chyba bedzie cos planowal w nast roku.. mysle ze moze nawet niedlugo o tym pogadacie..

Różowa Piżamka a zaczeliscie juz starania? bo nie widze zebys miala jakies problemy z zajsciem w ciaze wiec jak zaczniecie sie starac to uda sie ale tak w 3-4 cyklu..

Quicksand skarbie lsubu jeszcze nie widze... moze zareczyny albo rozmowa o nich ale slubu jeszcze nie

bazienka staz powinnas dostacc ale staraj sie nie podpasc wspolpracownikom bo moze byc jakas wieksza klotnia

Rozan a widać w kartach coś na temat mieszkania? na pewno przez 2 lata chyba pomieszkam jeszcze w rodzinnym domu choć kto wie czy coś się nie zmieni ....

On traktuje cie jako partnerkę z ktora moglby stworzyc cos stalego(o ile to juz nie jest stale) ale ty sama sie wahasz i chyba nie doo konca wiesz co by bylo dla ciebie najlepsze.. ja mysle ze ten zwiazek mialby szanse jezeli we dwoje sie zaangarzujecie a to nie bylo do mnie?:)

Ferbi narazie nie bedzie zadnych zmian co do mieszkania

Moja droga,mam pytanie czy zdolam utrzymac dotychczasowa prace?21.11.78 Czy moj szef jest tak naprawde ze mnie zadowolony???