Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damop

Ile kosztuje was miesięczne utrzymanie dwóch kotów domowych?

Polecane posty

Gość damop

Prosze o konkretne wyliczenia: jaka karme stosujecie, ile ona kosztuje, jaki piasek, na ile starcza, ile ogolnie na miesiac wam idzie na dwa koty trzymane w domu. Prosze o podanie tez rasy.. Mam jednego kota dachowca, ale widze ze mu smutno. Chcialabym wziac drugiego, ale nie wiem z jakimi kosztami trzeba sie liczyc i jaki piasek i jedzonko najlepiej kupowac zeby bylo ekonomicznie i zdrowo.

Gość damop
Szczerze mowiac, to wydaje mi sie ze slabo odzywiasz koty. Przepraszam jezeli jestem chamska, ale dajesz slaba karme kotom..

Gość niesamowite normalnie55
nic, bo ja im te myszy sama potrafię upolować :classic_cool: a ty idziesz na łatwiznę :o

skoro masz juz jednego kota, to powyliczaj sobie wydatki na niego, jak nam tu polecasz, pomnóż przez dwa i będziesz miała odpowiedź na własne pytanie w czym problem?

Gość saddasd
a po co cie te koty?

Gość bez nicka i podszywów
gdybym mieszkała w bloku to w życiu bym nie trzymała kota czy psa w takiej ciasnocie, zwierze musi mieć przestrzeń.. nie mówię o małych zwierzakach typu świnka morska, chomik itd ale takich to absolutnie

Gość kokokokoko
wiedz tylko, ze nie kazdy kot ucieszy sie z towarzysza;] Koty są jak ludzie, nie wszyscy muszą za sobą przepadac. Zbadaj czy kot jest towarzyski i czy nie leje innych kotów. Te zwierzeta mają silne poczucie terytorium swojego i jak jakiś wróg próbuje je naruszyc to nie są zbyt zadowolone. Mam 2 koty, drugi przyszedł jak ten pierwszy był juz dorosły, pomimo ze oba kastrowane, do dzis raczej nie przepadaja za sobą. Tolerują sie, ale czesto zdarzają im się bójki:P Przyjaźni pomiedzy nimi nie ma