Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikusiaczek001

Panny Młode 2011 a przygotowania

Polecane posty

no w tym pierwszym garniturze do kościoła, to byłoby coś :D my obstawiamy jednak czerń (może w jakieś delikatne prążki), wydaje mi sie jednak najbardziej elegancka :)

hej dziewczynki :) my wlasnie za chwilke z D jedziemy po garnitur... mam nadzieje ze kupimy... no i na pewno nie bedzie latwo bo on bedzie chcial zaoszczedzic i bedzie na byle jakie patrzyl.. a mnie chyba wtedy cos trafi;/.... zobaczymy jak nam pojdzie ...:)

Gość dsaas
a tak z ciekawości jaką macie wódke na weselicho? :D

No no Nikusiaczek jakie ty nam tu fotki wstawiasz hehehe taki pan na wieczor panienski eheh:))) a WÓDKE to Maximus u mnie bedzie:)

przyznaj sie ze taka "kreacje" proponowałaś mu na noc poślubna :P

nie, no właśnie muszą białe być...jako symbol niewinności :D

Gość aniutek263
w czyms takim niewinnosc? nie widze tego :P

Tak my juz mamy. Z allegro mi się najbardziej podobały. Placilismy 1zł za sztuke juz z kopertami i potwierdzeniem isami wypisywalismy. Chrzestnym i dziadkom dawalismy jak ostatnio bylismy razem w Polsce, a reszte w maju jak przylece(sama bo moj nie moze) porozwoze z mojej strony a ze strony mlodego jego rodzice rozwoza w naszym imieniu, a my bedziemy dzwonic :) Wg mnie to szybko, ale my z kucharka robimy i do konca maja musimy wiedziec ile osob dokladnie ,zeby nam liste produktów napisala itp

no dziewczynki :D garniak kupiony :) na szczescie mam juz to z glowy :) a wy kiedy sie wybieracie ??

Ja szczerze mówiąc za nasze Zaproszenia nie zapłaciłam aż tak duużo ale przed tem nie przemyślałam tego, że do Zaproszeń nie ma kopert czy bilecików i sumując troszkę się wykosztowałam od sztuki...

my wlasnie nie dalismy duzo za garnitur a jest b. dobrej jakosci. :) taki sklep jest w Zatorze. garniak - 499zl koszula- 99 pasek - 49 spinki do koszuli- 39 buty-159 kamizelka - 159 - co do tego to ja myslalam o muszce ale wtedy trzeba by bylo inny kroj garnituru - ktory D nie pasowal.. w sumie wyszlo 1004 zl a po rabacie 900 zl i skarpetki do garniaka gratis :D:D hihi wiec malutko ;) aha garniak czarny

hanka to strasznie dużo zaplaciliście...fakt, że nie kupiliśmy jeszcze garniaka do ślubu, ale jak kupowaliśmy przed cywilnym to tak policzyłam że to wyjdzie własnie lekko ponad tysiac zlotych...ale 2 tys, to juz sporo

no fajne, ale ja nie moge mieć naklejek na butelki bo butelka od maximusa jest taka wklęsła z przodu więc potrzebuje takie zawieszki

my w zeszłą sobotę ubraliśmy mego, niby smoking z koszulą, spinkami, muchą itd 1960zł. plus buty 340. Także mamy wszystko i kolejna rzecz z głowy;)

Dziewczynki ponieważ nie wiem czy tu już zajrzę, więc życze Wam wszystkim Radosnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja slubuje w sierpniu. Dziewczynki nie czujecie czegos takiego jak paniki , ze to juz ? ja wiem ze to Ten jeden ale zaczynam wpadac w panike i chcialabym zeby slub odbyl sie pozniej , zebysmy nadal byli tacy beztroscy i tak dalej... boje sie ze po slubie mnostwo rzeczy sie zmieni :( ze juz nie bedzie tak kolorowo

Kasia 88...moim zdaiem jednak lepiej wyglądałaby ona do upiętych włosów, może jakiegoś skromnego koka co do paniki, hmm...mysle ze wiekszosc ma obawy, nie tylko samej ceremonii ale właśnie późniejszego życia. Przyznam że mi one całkowicie przeszły po ślubie cywilnym...bo zauważyłam przynajmniej w naszym przypadku, że oboje bardziej się staramy o nasz związek. Wcześniej bardziej na luzie do tego podchodziliśmy, a teraz...jest więcej kompromisów i prób zrozumienia :) Oczywiscie wczesniej tez one były ale nie w takim stopniu...teraz zamiast wymienic glosno kilka zdan i strzelić czasami focha (:P)to są wyciągane wszystkie argumenty za i przeciw i podejmowana jest decyzja, która bedzie dobra dla nas obojga. Co do bycia beztroskim, to myślę że małżeństwo tego nie wyklucza :) Pod tym względem nic się nie zmieniło, choć zaczeliśmy bardziej odpowiedzialnie myśleć o przyszłości...ale to raczej jest związane z kredytem i wszystkimi formalnościami związanymi z mieszkaniem. Na pewno w każdym związku jest inaczej, na swoim przykładzie mogę powiedzieć że nasz związek wskoczył na wyższy stopień :) I pewnie, że nie zawsze jest kolorowo...ale jednak poczucie tego że nie jest się samym tylko jest się tą jednością daje sporo motywacji i kopa do przodu.