Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest_mi_smutno

brał ślub ze mną czy ze swoim wspólnikiem??!

Polecane posty

ale to już jest oddzielny problem, ze nie umówisz się z koleżanką usiądź z mężem porozmawiaj powiedz, ze chcesz by znalazł ten czas i dla ciebie ale ja mam wrażenie , ze bardziej cię ten basen z kolega boli niż wszystko inne

Gość jest_mi_smutno
Kaliban- więc może praca od rana do wieczora a żonie powie tylko "cześć" i położy się spać..? bo chyba to nie o to chodzi

Gość moj facet na basen chodzil
i to byl jego pomysl, zeby w ogole tam chodzic, a nie moj. Z kumplem byl kiedys, zeby mu pokazac co i jak, bo to basen na silowni i mozna wejsc jak sie ma wykupiona karte czlonkowska, a kogos wprowadzic jako goscia. Tez bym sie wkurzyla jakby nie chcial w ogole chodzic, ze mna tym bardziej, a nagle z kumplem by lecial. Z drugiej strony to rozumiem troche. A pewnie wspolnik ma tez na niego duzy wplyw.

a autorki facetowi nie sprawia cóż mój jeździ ze mna na ryby:P bo lubi a inny woli jechać z kolegą

Oczywiscie, ze kazdy jest inny. Moj tez mnie chcial ze soba na ryby ciagnac :D ja bym pojechala czemu nie, ksiazke moge sobie poczytac na swiezym powietrzu albo co :D Tylko jakos do tej pory nie udalo nam sie na te ryby wybrac hehe taki troche slomiany zapal z jego strony.

Gość jest_mi_smutno
najbradzije TO MNIE BOLI Ike to, że mi odmówił 2 rzeczy twierdząc że nie lubi, że nie że coś tam... a tu raptem ze wspólnikiem idzie i to jszcze o 6 wychodzi z odmu a z łóżka go sciągnąć nie moż na nigdy było.

Tez uwazam, ze autorka powinna z mezem pogadac i wypracowac jakis kompromis.

'natomiast nie spotkam się codziennie. wystaczy mi sie spotkać z koleżankami 2 ray w tyg.' Ale on nie jest Tobą :)

a to tłumaczyłam ci na początku bo z tobą to tylko basen a z kolega to juz męska rzecz on najwyraźniej potrzebuje mieć ta męską rzecz

Gość jest_mi_smutno
Mój mąż powiedział, że raz w tyg może ze mna chodzi po południu. Wiem ja mam ciężki charakter, ale teraz podchodzę do tego tak: że nie chce od niego żadnej łaski i nie potrzebuj wymuszonego pójścia na basen czy n siłownie ze mną. pojdę sobie sama i mam go w nosie.

wiesz co autorko stuknij ty się w czoło bo sama juz nie wiesz czego chcesz ty nie chodzi na kompromisy ty widzisz tylko swój koniec nosa i żądasz i pomyśleć , ze mogłoby mu się z tobą te chodzenie z czasem spodobać ale unoś się dumą na pewno będzie lepiej

Gość jest_mi_smutno
poprsostu nie potrzebuja od nikogo łaski, woli chodzić zkolegą to proszę bardzo. Nie chcę, żeby poszedł ze mną tylko dlatego bo go prosiłam i się nade mną "zlitował"

i naprawdę mam wrażenie, że nie umiesz sprawić by twój własny mąż po prostu dobrze się z tobą bawił i chciał się bawić i to twoja wina

i jesteś troch smieszna nie dość , ze chcesz żeby chodził z tobą na siłe to jeszcze chcesz , żeby na siłe z tego się cieszył żądasz rzeczy niemożliwych:)

Gość jest_mi_smutno
Ike , a Ty bys chciała żeby poszedł z Tobą? bo ja nie cche żeby ktoś cos robił na co nie ma ochoty, bo gdyby miał ochote poszedł by ze mną od razu. nie chce na nim niczego wymuszać. Raz w tyg może ze mną pójść, a co on łaske mi robi ze ze mną pójdzie?

Czyli już nie jest ważne wspólne spędzenie czasu, ważniejsze jest żeby się odegrać. Gratuluję autorko :)

Gość jest_mi_smutno
Ike , a Ty bys chciała żeby poszedł z Tobą? bo ja nie cche żeby ktoś cos robił na co nie ma ochoty, bo gdyby miał ochote poszedł by ze mną od razu. nie chce na nim niczego wymuszać. Raz w tyg może ze mną pójść, a co on łaske mi robi ze ze mną pójdzie?

Gość jest_mi_smutno

Czyli już nie jest ważne wspólne spędzenie czasu, ważniejsze jest żeby się odegrać. Gratuluję autorko :)

Powinnas sie cieszyc, ze chce z Toba pojsc, a nie patrzec na to jak na laske z jego strony.

autorko to jak nie chcesz to o co w końcu masz pretensje:P???? o to że on nie marzy o tym , żeby chodzić z tobą na basen? no nie marzy i tyle i nie zmusisz go żeby zamarzył a jak będziesz tak postępować to fakt facet przestanie marzyć o tym, żeby cokolwiek robić z tobą bo żona ma wiecznie muchy w nosie

Gość jest_mi_smutno
Poprstu chce niech sobie chodzi z nim chodzi... już mi się przykro zrobiło więć "po obiedzie"...

Poza tym co mu sie nie podobalo kiedys, ma prawo mu sie podobac teraz. Rozumiem Twoja zlosc na niego, ale moze wyluzuj troche.

Gość kapiczka71
a tak właściwie nie pomyślałaś że on może chodzi ale z inną dziewczyną?coś mi się wydaje dziwna taka miłośc do kolegi Twoim kosztem

Gość jest_mi_smutno
raz w tyg-to niech sobie w nos wsadzi. Juz mnie na tyle wkurzył, że już mi obojętne jest czy cokolwiek będzie chciał jeszcze ze mna robić...

Gość She83
autorko na basen to sobie wez jakiegos kolege :D jest mozliwosc ze maz bedzie zazdrosny ;)

Gość jest_mi_smutno
Nie, bo Jego wspólnik codziennie przyjeżdża po niego do nas do domu rano, bo mojego męża samochód jest u warsztacie.

Pisz w takim razie pozew o rozwod, bo po co Ci taki maz???

Gość jest_mi_smutno
"mój facet choził ze mną na basen" ja się go o siłownię pytałam teraz pare dni temu... wiec nie to ze kiedy tam powiedział mi ze nie a teraz poszedł.