Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile płaciłyście za swoje

ile kosztowały wasze legginsy ?

Polecane posty

jw, ile za nie płaciłyście?więcej niż 50zł?

Jasne, czasem płaciłam więcej. Ale niektóre legginsy wyglądają jak spodnie, mają ćwieki wzdłuż całej nogawki itd. Więc myślę, że cena była ok, tym bardzije, że szła za nią jakoć 10x lepsza niż tych targowych za 30 zxł.

ja za swoje zaplaciłam 44zł , lateksowe matowe, ile wy płaciłyście

Gość hjrufkvru
to tak jak ja,ostatnio zamowilam bardzo fajne na asos:)

Pierwsze jakie kupiłam kosztwały mnie 79 zł (było o 1,5 roku temu gdy wet looki były cięzko dostępne). Później kupowałam je od 30 - 50 zł. Najtaniej na bazarze i te nadawały sie do wyrzucenia po kilku wyjsciach. te pierwsze przetrwały ponad rok intensywnmego imprezowania ;) Tak więc czasem za wyższą ceną jednak idzie lepsza jakość. Co do wet looków naprawde nie polecam kupowania ich na bazarze bądź na allegro u sprzedawcow oferujacych legginsy "bezmarkowe"

za moje ulubione legginsy z H&M, zwykłe czarne kryjące, zapłaciłam na allegro 16,90 plus przesyłka. A noszę ja bardzo często i nic się z nimi nie dzieje. Jak widać dobre legginsy niekoniecznie muszą być drogie. Ale tak jak napisała anxipanxi są legginsy którymi doskonale mozna zastąpić spodnie i te warte są wydania kilkudziesięciu złotych bo posłużą nam na dłużej. Również odradzam kupowanie bazarkowych legginsów.

ja za moje imitujące jeans z H&M dałam 79 zeta, trzymaja się świetnie, jakoś bardzo dobra.

gatta 29,- narciarki, zwykłe bez 'piętki' 19,- a'la jeans 49,- alle 'no name'

a i jeszcze 17.90,- ocieplane polarem od wew, w markecie 'no name'. wzięłam czarne i brązowe... a i jeszcze z kokardką z cyrkonii na sylwka 29.90

30 zł (najdroższe) intimisimi 15 i 10 zł oysho 9 reserved