Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopenhaskamii

co o tym myślicie?-dajcie mi jakąs rade!

Polecane posty

Gość kkclc
ale na prawdę jezeli jest dobry instruktor to te godziny jazdy to przyjemnosc :D

Gość ale bzdury tu piszą
Kurs nauki się rozpoczyna od jazdy po mieście nie egzamin! Jeżeli zapisujesz się na kurs to najpierw przedstawia ci tam ogólnie budowe i co pod maską m auto, pozniej jezeli ktos nie umie to uczy sie ruszac a pozniej od razu jazda po miescie.. Plac jest jak nauczysz sie prowadzic auto. Ludzie gdzie wy prawka robicie?

Gość Kopenhaskamii
weronka76-dzięki:) kurde przeciez ja się spale ze wstydu jak wydrze na mnie morde:D no bez jaj po to ma hamulce itp. zeby zapobiegać takim sytuacjom co za kretynizm:O

Gość kkclc
mozesz wykupic dodatkowe godziny jazdy :) Hmm matura :P Obecnie jestem po studniówce :D leci juz 2 tydzien ferii ... hmmm wypozyczyłam ksiazki do prezentacji , miałam zamiar ja zrobic niedługo :D ucze sie z biologii , matme na podstawie , angielski , zastanawiam sie nad polskim rozszerzonym i chemią .... ale nei wiem na jakie studia chce isc i tu jest problem ;/ wiem ze powinnam byc juz zdecydowana ;/

Gość kkclc
ale mi chodzi o egzamin a nie naukę jazdy , ja miałam tak ze od razu do samochodu ... te wsyzstkie swiatła płyny itp . ale w niektórych szkołach jest tak ze najpierw sa wykłady i trzeba zdac testy zeby wziasc do samochodu ... wszystko zalezy od szkoły ...

Ja zdawałam w zeszłym roku w marcu - zdałam za 1 podejściem i naprawdę cieszę się teraz ze mam prawko a do decyzji zeby zrobić prawko dojrzewałam prawie 14 lat, jeśli jesteś z okolic Wawy to chętnie polecę ci świetnego instruktora

Gość kkclc
A z tego co wyczytalam to dziewczyna chciała się najpierw dowiedziec jak wygląda egzamin ... wiec napisalam jak to wygląda ...

Gość Kopenhaskamii
oo kurde chemia :O nie rób tego... chociaz jeśli naprawde jestes dobra i czujesz sie na siłach :) ja np. wiem co bym chciała robic i co zdawac ..biologia-podstawa j.niemiecki-poki co jestem w rozszerzonej grupie,ale z dnia na dzien przekonuje sie jaki to ciężki język,więc zastanawiam sie czy bede zdawac na rozszerzeniu.,polski-jestem w klasie humanistycznej,ale wolen a podstawie i sie nie wychylać zbytnio:D ,matma-podstawa po tym wszystkim chcialabym pojsc na studia psychologiczne badz germanistyke,ale jak sie dowiadywalam ludzie już muszą mieć j.niemiecki w małym paluszku,a potem uczą się tylko ich literatury,historii itp. :O:O takze nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie:) raczej ide na zaoczne trzeba troche kasy zarobić,zeby odciążyc rodzicow.. A Ty myslisz coś nad jakims zawodem lekarza,czy cos?;>

Gość kkclc
ja jestem na rozszerzeniu z angielskiego :D i polskiego :D ale nie wiem :( miałam isc na rozszerzoną biologię i chemię ... nie lekarza moze nie :P ale cos zwiazane z biologią i chemią jakies studia :) A niemca nienawidzę :P

kkclc ma rację wszystko zależy od szkoły w której robisz kurs Ja miałam najpierw wykłady potem egzamin wewnętrzny z przepisów potem dopieo po zdaniu tego egzaminu wewnętrznego zapisywałam się na jazdy.W dobrych szkołach dostajesz wszystkie niezbędne materiały do nauki przepisów oraz płytę z testami i teorią .

Gość kkclc
po gimnazjum to człowiek młody i głupiutki :D i leci za koleżankami , a potem są skutki :P

i jeszcze jedno w marcu zdałam prawko a w maju maturę więc Ty też dasz radę trzymam kciuki i powodzenia

Gość Kopenhaskamii
niestety jestem z woj. Dolnośląskiego

Gość kkclc
Ooo to podziwiam ;D ja myslalam zez tym prawkiem to sie do matury nie wyrobie ;/ jak miałam ostatni egzamin to nikomu nie poweidzialam :) poszłam zdałam i wsyztskich zaskoczyłam :D

Gość Kopenhaskamii
weronka dziękuję i zazdroszczę Ci,ze masz to już za sobą:) ja urodziłam sie tchórzem i nigdy nie wierze w siebie chodzby nie wiem ile mi osob mówilo " zdasz,przeciez to umiesz itd." zawsze mam tak,ze nawet gdy czuje,ze cos do perfekcji opanowałam to jednak strach u mnie wygrywa :O nie wiem czemu tak się dzieje,ale niestety.. czasami chłopak ,który pisze autentycznie słowo"mężczyzna" " menszrzczyzna" wygra ortograficzny konkurs z j.polskiego niz osoba,która faktycznie potrafi ją stosować . po prostu głupi ma szczęscie:D jak to mówią... moze nie jestem głupia,ale za to nie mam szczęścia :D

To tak jak ja ale uszy do góry będzie git!!!😘 Zawsze musiałam wszystko wywalczyć własną krwawicą a inni za to nadrabiali fartem :D

A jeśli mogę coś poradzić to najpierw popytaj znajomych o godnego polecenia instruktora jazdy , spokojnego opanowanego a nie furiata

Gość kkclc
pamietam jak nie zdałam za pierwszym razem to potem wykupywałam godziny w tym miescie w którym zdawałam , bo wykupywałam np 4 godziny to 2 godziny zajmowal dojazd i powrót ... i zauwazyłam ze niektórzy instruktorzy ta sa tacy zeby tylko godizne wyjezdzic i isc do domu .... nie zwracaja uwagi na błedy itp ;/

Gość Kokoszalona
Ja miałam swietnego instruktora który odrazu wypuścił mnie na miasto.Zero placu zero przygotowania i odrazu na głebokie wody ale dzieki temu dzis jazde mam w malym palcu:) I smigam sobie w rajdach.Dasz rade tez sie balam a potem poszlo:)

Gość Kopenhaskamii
hmm:) no w sumie ojciec cos wspominał o dobrym koledze instruktorze ... ale przysięgam jak on będzie olewał moje błędy to go powiesze za jaja:O

Gość kkclc
ten mój pierwszy instruktor był super ... męcyzł mnie ale umialam przynajmniej ... niestety musiałam z niego zrezygnowac . , potem ci następni to olewali mnie ...radio głosno .... gadali przez telefon tylko polecenia w prawo lewo prosto miałam ;/

Gość Kopenhaskamii
acha;) to bede na takich uważac:))

Mój instruktor zawsze zwracał mi uwagę na moje błędy co zrobiłam nie tak ale zawsze robił to w odpowiednim momencie nigdy nie krzyczał radyjko grało cichutko w tle pełen komfort . Tak więc zegnam Was dziewczyny i życzę połamania długopisów na maturze oraz połamania kierownicy na egzaminie 🖐️

Gość kkclc
Nie dziękuję :P Dobranoc :)

Gość Kopenhaskamii
Dobranoc dziewczyny :* dziękuję:))