Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałośni jesteście

do wszystkich znawców!!

Polecane posty

i to jest fajne ze nikt nas nie rozumie,nawet my same mamy z tym problemy!

brum, sami- po to by uczynic wasz gatunek szczeslowszymi, zachodzą jednak powazne obawy ze to jest fizycznie nie mozliwe, nawet cud tego nie zmieni

powoli sklaniam sie ku twierdzeniu ze kobieta najszczesliwszą jest wtedy kiedy cierpii

bo kobiety myślą ,czasem zbyt intensywnie faceci aż tak dużo nie myśla więc nie nadążają za kobietami

Sami to nie tak- wy kierujecie sie przedewszsytkim empcjami, my rozumujemy, choc przyznam ze w zawęzony sposób, ukierunkowany na cel, kobiecy umysł to milion niepotrzebnych informacji w jednym czasie

wracam i oczom nie wierzę ike ty wsztystko maqsz gdzies, tzn dobra mina do złej gry, tak najprosciej i nie wymaga odwagi czy tobie whisky odbiło?? ja na kafeterii mam wykazywać sie odwagą? robić miny do jakiś tam gier? mam mieć wobec kafeteriuszy obowiązki? na forum???? może jeszcze zacznę się tłumaczyć a nawet się zmienię na specjalne życzenie kogoś tam? może mam udowadniać jaka jestem a jaka nie albo płakać w głos "niech mnie ktoś przytuli" ?? jestem na kafe dla siebie! tylko dla siebie i dlatego owszem opinie i domysły mam w głębokim i nic nie muszę :classic_cool:

14:16 [zgłoś do usunięcia] Whisky man Sami to nie tak- wy kierujecie sie przedewszsytkim empcjami, my rozumujemy, choc przyznam ze w zawęzony sposób, ukierunkowany na cel, kobiecy umysł to milion niepotrzebnych informacji w jednym czasie o tym włAśnie Wspomniałam . Kobieta--myslenie emocjonalne facet --logika

Whisky man Sami to nie tak- wy kierujecie sie przedewszsytkim empcjami, my rozumujemy ty chyba chłoptaś nie wiesz co znaczy rozumować :) bo jesli ty rozumujesz jako mężczyzna to ja przy tobie jestem nad-mężczyzna doskonały

Za trudne to dla mnie. Wymaga zbyt dużego wysiłku intelektualnego.

z resztą faceci też mają coś nie tak z tą swoją logiką z 1 strony chcecie byśmy mówiły o swoich wątpliwościach ,oczekiwaniach--ale wtedy znowu czujecie się naprawiani kiedy nic nie mówimy,tylko lecimy do przyjaciół zarzucanie nam brak umiejetności w komunikowaniu się ;)

brum to wszytko przez zawsze szczerego:P do niego miej pretensje:P

Zawsze szczery! To przez Ciebie znowu myślę o podatkach!

ok oryginalności ? zs --odpier się ode mnie;)

hmmmm Ty jesteś trudny przypadek,a takie uwielbiam ,wiec muszę myśleć logicznie ale i tak Cie zdobędę ! ;)

14:48 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery ale i tak Cie zdobędę ! naleza ci sie brawa za determinacje i niczym nie uzasadniona pewnosc siebie eee tam gdybyś nie chciał to bys ze mą nie rozmawiał ;) w ostateczności możesz być moim przyjacielem--to mnie tez zadowoli

brum nie rycz dla ciebie na uspokojenie- penis