Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra panny mlodej

prezent zamiast kwiatow-moze byc?foto

Polecane posty

hej,niedlugo bede swiadkiem na slubie mojej siostry.Oczywiscie w prezencie daje pieniazki ale nie bede mogla dac kwiatow za bardzo bo slub jest za granica,w upale i w ogole nie sadze zebym miala czas latac za kwiatami w dzien slubu... postanowilam wiec jako dodatek kupic siostrze taka oto lalke na bizuterie.Jak myslicie?wypada... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/461202bb414adfe7.html

Prezent dla siostry a dla szwagra co?? Moim zdaniem troche nie pasuje bo do ślubu trzeba dwojga a prezent dla jednego?? Kup może jednak coś co będzie pasowac do niej i do niego...

hmmm no wlasnie dlatego ciekawa jestem waszych zdan bo tez pomyslalam ze moze i glupio wzgledem szwagra ale z 2 strony szykuje dla nich kaske wiec kupia sobie co beda chcieli a to tylko zamiast kwiatkow...no i pamiatka dla siostry na dluzszy czas... och mam dylemat terza:(

Ja bym z tego zrezygnowała..Kup im może ładną ramkę na zdjecie? Albo Samochód z kolekcji np. taki o jakim siostr zawsze marzyła...

ramka jak dla mnie dosc oklepany prezent...samochod?jaki znow samochod?nie rozumie...

a moim zdaniem prezent śliczny! Ja bym wymyśliła coś w tym stylu dla szwagra i ok. Na pewno nie możesz dac tylko siostrze prezentu bo głupio wyjdzie :)

wlasnie sobie wymylsilam w tej chwili ze dam siostrze lalke jako prezent na panienski w dzien przed slubem:) a w dzien slubu dam im kopertke i gra. dzieki za wyrazenie zdania:)pozdr:)

Masz samochody kolekcje... ...taki prezent zrobic ...NIe autko zabawkowe tylko tylko z kolekcji kupic . starego garbuska albo jakiś inny ...

dzieki za idee ale te kolekcje to nie dla mnei chyba...ja raczej nie jestem za kupowaniem takich calkowicie znednych pierdolek ale ta lalka mnie jakos urzekla...i mysle ze siostrze sie rowniez spodoba:) Mlodym dam pieniadze bo oni sami beda mogli zdecydowac co potrzebuja czy co im sie podoba...tak sobie mysle...

Gość oj oj nie ładnie
ślicze mi sie bardzo podoba skąd to masz????????!!!!!!!!!!! Tez chce takie

Gość te lalki sa super
mam calkiem podobna nie dosc ze fajna ozdoba to bardzo praktyczna;)

Te autko ci się spodobało? wejdź na allegro i pogrzeb... moim zdaniem bardziej im by się to spodobało niż tylko dla siostry laleczka... a to ładnie się prezętuje... i oczy zadowolą i ją i jego.. to jest oczywiście moje zdanie...

Blekit oka dzieki za pomysly ale ja naprawde niechce im kupowac prezentu,zreszta nie uwazam ze posciel atlasowa to sobry prezent-nie kazdy w tym lubi spac-ja osobiscie mam 2 i nie uzywam.Zawalaja mi tylko szafe niepotrzebnie. Co do lalki mam rowniez taka podobna tyle ze czarna i mysle ze to fajny prezent w sypialni na komodzie bardzo ladnie sie prezentuje.A wiadomo kazda kobietka ma bibelotki w postaci kolczykow,pierscionkow czy naszyjnikow... lalke kupilam w Rossmanie ale w Niemczech-niewiem czy akurat ta seria jest w PL ale calkiem mozliwe ze tak:)

Gość Guanina
ja uwazam ze fajny pomysl z ta lalka, kwiaty i tak zawsze daje sie pannie mlodej, moj przyszly maz na pewno by sie nie obrazil, gdybysmy cos takiego dostali, zwlaszcza ze ciagle powtarza, ze jesli chodzi o wystroj domu to mam wolna reke... a co do pomyslu z samochodem to przykro mi ale nie urzekl mnie, nie podoba mi sie taki samochod, zreszta co mielibysmy z tym zrobic, moj facet mowi ze wg niego to tez nie najlepszy pomysl, a posciel to dobry prezent ale dobra posciel duzo kosztuje, a autorce chodzilo o cos zamiast kwaitow, czyli drobiazg

Gość fajny prezent
jestem za...

Prezent sam w sobie jest bardzo ładny ale nie na ślub! Dlaczego ? Bo pomyślałaś tylko o siostrze :) Bez sensu tłumaczenie że to moja siostra,że dostaną kasę to sobie coś wspólnego kupią ;) My od rodzeństwa męża dostaliśmy książkę o tematyce historycznym :P W sumie to mąz ją dostał ;) On się pasjonuje historią a ja nie....I dla mnie to był dziwny prezent :)

Gość no i co z tego ze dla siostry
przeciez autorka pyta czy to fajny prezent ZAMIAST KWIATOW... ja uwazam ze kwiaty szybko zdechna a taka figurka to calkiem ciekawa dekoracja na dodatek calkiem pozyteczna...poza tym biorac pod uwage ze autorka planuje w prezencie dac pieniadze to nie ma zadnego znaczenia czy ten dodatek skierowany jest do siostry czy szwagra...grunt ze przetrwa dluzej i bedzie mila pamiatka slubna tymbardziej ze ta lalka ma biala suknie a wiec bedzie sie kojarzyc jednoznacznie zarowno mlodej zonie jak i mezowi.takie jest moje zdanie...

Gość generalnie to masz racje

Gość jussa
a ja uważam że nie jest to dobry pomysł.Pracuję w miejscu gdzie taką lalkę ma wiele osób (ludzi starszych) i nie jest to piękna ozdoba obwieszona biżuterią moim zdaniem tandetna lalka.. jeśli już to może jakieś gustowna skrzynka na biżuterię, pasująca do wystroju pokoju...

Gość e tam jussa przesadzasz
ta lalka wcale nie jest az taka tandetna jak mowisz...i wszytko kwestia gustu co sie komu podoba...skoro autorce sie podoba i uwaza ona ze siostrze rowniez moze sie przydac to nie widze przeciwskazan do takiego upominku... Mnie sie podoba i sama bym sie ucieszyla z takiego gadzetu!

Gość ale to dziadostwo!
Pokopało cię? Nie żartuj, że gdziekolwiek są trudności z zakupem symbolicznej przecież wiązanki, a to dziadostwo z Teddiego, czy z Kika? Bo taką tanizną (EinEuroShop?) pachnie, że szkoda gadać.