Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sission

konflikt samej z sobą

Polecane posty

Gość nbv
Ja nie dziewczyna. :P Tylko wujek dobra rada, co się nie zna, ale gada. Ale spoko ;)

Gość ...........oj............
Matko z córką! Czuję się jakbym czytała o sobie. Schemat znajmomości i uczuć jej towarzyszących ten sam:O Z tym że my razem studiujemy. Kiedyś nie mogłam nawet na niego patrzeć, teraz potrafię nawet uciąć sobie z nim krótką pogawędkę ale to wszystko. Po twoim przykładzie widzę ze dobrze zrobiłam nie rozmawiając z nim o tym co czuję, chociaż korci mnie niemiłosiernie do teraz a punkt kulminacyjny naszej znajomości minął jakiś rok z hakiem temu.

Gość ...........oj............
sądzę że własnie teraz kiedy on dał ci wyraźnie do zrozumienia że ma cię gdzieś powinnaś w końcu go olać i nie odzywać się do niego jeśli nie ma takiej potrzeby.

próbuję... po tym jak powiedziałam mu, że żadnej "rozmowy ani nie chcę ani nie oczekuję a to co wydarzyło się między nami chciałabym aby wyrzucił z pamieci i uznal że tego nie było" ... nastąpiło obustronne milczenie... i chyba jednak trochę mnie to rozczarowało :-( ale próbuję.. przyjeżdżam do pracy wcześniej... wychodzę poźniej... nie piszę do niego... próbuję lizać swoje rany i pozbyć się uczucia upokorzenia... to trudne.. ponizyłam się mówiąc o tym co czuje i mam ochotę napluć sobie w twarz.. tylko boję się czy będę potrafiła właściwie zareagować jeśli się w końcu spotkamy...

Gość ayaaya
olać gościa

Gość mary-kary
olać i nie szarpać się, bo nie warto

dzisiaj minął mnie samochodem na parkingu, gdy wysiadałam ze swojego...spojrzał.. ja -nic.. on-nic.. boże... jak mi źle