Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Nastuni

Czy mam prawo być zła?

Polecane posty

Gość andziak5
i co z tym zrobisz teraz?

Oczywiscie, ze masz prawo byc oburzona! Co za walnieta kobieta! Chyba jej hormony za bardzo dzialaja, bo zadna rozsadna kobieta nie zrobilaby takiego idiotyzmu i swinstwa! I co teraz? Moze twoja corka ma jeszcze drugie imie, to zawsze mozecie uzywac tego drugiego...

tez bym byla zla nie dziwie sie tobie... mi tez podoba sie imie jakie dala bratowa synkowie ale nie nazwe tak swojego bo to by glupio wygladalo imion jest mnostwo!!!

dziewczyny ja mam na imię Kasia i mojej mamy siostra też dała córce na imię Kasia i jakoś nigdy nie było z tym problemu.fakt ze jest miedzy nami 2 lata różnicy.

Podoba mi się wypowiedź Kioto :) trafiona w samo sedno :)

Najlepsze, że ja naprawdę nie widzę problemu. Może bratowa wcześniej nie słyszała o takim imieniu, usłyszała je u Ciebie i tak bardzo przypadło jej do gustu, że postanowiła tak nazwać swoją córkę. Faktycznie źle zrobiła, że się nie przyznała, ale pewnie było jej głupio. To nie jest powód, żeby się na siebie obrażać i zrywać kontakt. Owszem, możesz jej powiedzieć, że niekoniecznie Ci się to podoba i, że mogła pomyśleć o innym imieniu, ale nie rób z tego afery, bo to nie ma sensu. Ty masz swoją Anastazję, a ona swoją:D

Gość uefvnessdfv
tak , jesli sie pogodziłas z tym to podziękuj jej że nadała imie córce na cześć waszej Anastazji , to jej sie głupio zrobi ... bo oczekuje pewnie ze bedziesz zła , bedziesz sie dasac itp. a jesli chcesz z tym cos zrobic, to szczerze pogadaj z nią, moze szczera rozmowa cos zmieni. pzdr

Gość uefvnessdfv
corby , ale śliczne te twoje dziewczynki :))

Gość She83
jesli twoja corka ma drugie imie to np babcia moze sie zwracac do niej tym drugim imieniem. Mam kolezanke z 2 imionami. Na codzien wszysycy uzywaja tego drugiego imienia bo jest krotsze, jedynie w szkole nauczyciele zwracali sie do niej uzywajac jej pierwszego imienia. A ta twoja bratowa jest co najmniej dziwna, honoru chyba jej zabraklo

Gość bratowa
odczepcie sie odemnie :) :)

Gość stellawella
I mnie by szlag trafił. Imię jest nietypowe więc tym śmieszniej że dwie o takim samym imieniu i nazwisku będą. Jestem pewna, że gdybyś wiedziała, że wytną Ci taki numer nie nazwałabyś tak swojej córki. Wiadomo, każdy chce żeby dziecko było szczególne. woje ma szczególne imię a tu druga nazywa tak samo. Gotowałoby mnie niemiłosiernie i pewnie bym powiedziała co myślę z całą złością. Jeśli nie zrobisz miniawantury to wasze dzieci będa całe życie porównywane, mylone i żarty będa sobie poboczni robić. takie życie i złośliwość ludzka...

Gość bukaa
Przynajmniej babci sie nie będzie myliło. :D Ale na powaznie, to masz prawo byc wściekla, bo tak się nie robi. Niestety, jeżeli takie imię jest juz w rodzinie, to trzeba z niego zrezygnować. Ewentualnie mogła poprosić, abyście wybrali inne, bo jej sie to bardzo podoba.