Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorzadzcie proszę....

co myslicie o tej sukience chce sobie zamowic...

Polecane posty

Gość ega0717
świetna, oby lato i w miastoooooo :) he he

Gość krolowa Narnii
odcien niebieskiego zajebisty:)

Też się zastanawiałam czy zamówić tą sukienkę ale nie ufam tej firmie dlatego się powstrzymałam

Na zdjęciu wygląda cudownie. Ale z bon prizem jest tak jak odzieżą typu japan :] Ruletka, albo będziesz b zadowolona albo b rozczarowana.

Gość doradzcie proszę
A czy przyjmowane są zwroty?

Gość doradzcie proszę
a to spoko, tylko nie wiem jak z rozmiarami... ale jak myślicie na lato lepiej ciemniejsza czy ta biała, mi strasznie podoba sie ta czarna ale nie wiem jak bedzie sie ja nosic w upaly he he...

mi się ta niebieska podoba :) jak zamówisz daj znać jak gatunkowo jak ok to ja też zamówię. Z rozmiarami z tej firmy jest tak że powinno się zamówić o jeden dwa rozmiary mniejsze niż nosisz

Gość alamakotaa
zawsze możesz zwrócić,jak coś będzie "nie halo",stracisz wtedy koszty przesyłki na zdjęciu wygląda ładnie,ale materiał paskudny,nie wyobrażam sobie,jak można chodzić w 100% poliestru... na kilkanascie sztuk ubrań kupionych w bonprix,trafiona była jedna sukienka-tylko musiałam ją zwęzić,ale to był prosty fason,więc się łatwo dało,ogólnie-rozmiarówka zawyżona,materiał cieniutki,kolory odbiegają od tych na zdjęciu-są bledsze,wzory mniej wyraźne-najbardziej nacięłam się na niebieski (dżinsy i jedna sukienka) już tam nie kupuję,dostaję katalogi,czasem mam ochotę na zakup,ale jak przypominam sobie,co dostawałam to mi przechodzi :-)

Gość ko bieta 32
mi sie bardzo podoba:))))szkoda ze tylko tutaj mozna taka zamowic nie wiem sprobuj chyba odeslac mozna nie??

Gość co myslicie...
ok, zamowie chyba ta czrna dam znac

Ja do tej pory zamówiłam kilka rzeczy w BON PRIX i wiem, że już nie będę ryzykować. Normalnie noszę S, czasami M, a wiele z ich ubtrań ma jako najmniejszy rozmiar 36/38 z tym że jest to według mnie nasze 38/40 bo cokolwiek nie kupiłam to było olbrzymie. Raz znalazłam sukienkę 34, wieć mowię zaryzykuję ostatni raz, ale nadal była o wiele za szeroka. Tak że to nie dla mnie. Ale jak ktoś nosi cos większego np. normalnie 38 czy 40 to niektóre rzeczy są naprawde ładne i w miarę dobre gatunkowo. Odesłać można, ale na własny koszt, a jak sie doliczy koszt przesyłki wydany dwa razy to wychodzi ze nic nie masz a 25 zł wydane:(

Gość slonko121
www.Malaga2.mondozoo.com