Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Patologie, co Was najbardziej wkurza w życiu codziennym?

Polecane posty

Ech... Nie raz już podkreślałam, że moja ideologia nie dotyczy uczniów szkół średnich tylko studentów! Szkoła średnia to jest niezbędna podstawa, studia już nie.

Gość ginger142
wątpie żeby państwo zaoszczędziło wiele na zlikwidowaniu marnych stypendiów dla kilku osób z każdego roku.... niech się cieszą Ci którzy nie muszą stać w kolejkach po socjalne i na wyżywienie...

dobrze, że wczoraj poszłam bo jak czytam te posty Arlety to aż mnie ciarki przeszywają...jaka ona idealna, że chyba jej tych studiów naprawdę niepotrzeba....nic a nic dziewczyna nie stara się zrozumieć innych. Fajnie, że sama znalazłaś pracę i łapiesz doswiadczenie, podobnie jak ja. Różnimy się tym, że ja widzę jakie miałam szczęscie, ze znalazłam bardzo dobrze płatną i z prestiżową pracę. Ja potrafię dostrzec, że mało jest osób w moim wieku, które znalazły jakąkolwiek pracę, do kótrej nie trzeba jeszcze dokładać. Nie wymądrzam się, że wszystko osiągnęłam sama i inni też tak powinni zrobić. Nie rozumiem jak możesz żyć złudzeniem, że pracę w księgowości dostaje się w wieku 19 lat..to są wyjątki. Ciesz się, że nim jesteś i nie wmawiaj innym, że każdy znajdzie pracę po średniej szkole bez doświadczenia. Ludzie po dobrych studiach z kilkoma specjalnościami i doświadczeniem mają problemy ze znalezieniem pracy, a co dopiero gówniarz po liceum prosto spod spódnicy mamy.

Gość nienawidze jak
ludzie w autobusie kurwa kolo mnie siedza i albo pierdolo przez komorke i opowiadaja cale swoje zycie albo na caly regulator sluchaja muzyki prze sluchawki- Nienawidze starych babc ktore albo chrzakaja albo mlaskaja za mna czy przede mna w uatobusie.Dostaje formalnie kurwicy.Albo ludzie ktore kurwa przy kasie nie moga sie wyrobic bo maja reke zajeta bo przez komorke gadaja i wszyscy do chuja pana czekaja az ta sie jebana wyrobi bo tylko jedna reka moze szperac w portfelu.Te komorki kurwa powinni rozjebac wszystkie bo kurwa zmuszany czlowiek jest do sluchania bzdetow na kazdym kroku.:-O

Gość kasinka23
hej babki tak troche nie na temat ale co tam :))) hihihihi trafilam miluski serwis gdzie sie rejestrujesz a pozniej wystarczy sie tylko logowac raz dziennie a nagrody wpadaja http://odlotek.pl/zaproszenie/1717

Gość maj stori
A21 przypuszczam, ze skoro zaczelas pracowac tak wczesnie, bez gruntownego przygotowania Twoja pracy nie wymagala bycia fachowcem mam na mysli glownie lekarzy, prawnikow, naukowcow,generalnie specjalistow mlodzi ludzie, ktorzy maja ogromny potencjal i moga zostac swietnymi fachowcami w swojej profesji maja prawo lata swoich studiow poswiecic i skoncentrowac sie na gruntownej nauce bez dodatkowego harowania, w koncu sa ludzmi i taki tryb zycia intensywne studia + praca wielu moglby nie wyjsc na zdrowie... na szczescie dalekowzroczna polityka rzadu docenia tych ludzi i ich potencjalnie drogocenny wklad w funkcjonowanie spoleczenstwa i wspiera w ten sposob, ktory jest aka sola w Twoim oku wierdzenie, ze studenci nie zasluguja na pomoc finansowa wskazuje plytkie patrzenie na swiat na szczescie w znanych mi krajach rozwinietych i rozwijajacych sie studenci w mniejszym lub wiekszym stopniu otrzymuja wsparcie panstwa

Gość maj stori
mnie wkurzaja ludzie, ktorzy pewnie siebie wyglaszaja opinie na temat, na ktory maja blade pojecie i pozniej czytam takie opinie 'specjalistow' na forum j.w., ktorzy wiedza lepiej od rzadow wielu panstw jaka polityke zastosowac wzgledem studentow i jak rozporzadzac budzetem panstwa :O

Gość maj stori
'Szkoła średnia to jest niezbędna podstawa, studia już nie.' zalezy dla kogo, jest czesc ludzi ktora ma ogromny ped do wiedzy i nawet nie wyobraza sobie zakonczyc swojej edukacji na szkole sredniej i pragnie studiowac w systemie dziennym, na dobrej uczelni, bo to moze zapewnic dostep do gruntownej, dobrej jakosci edukacji i dobrze, bo ich intelektualny wysilek w okresie studiow czesto okazuje sie drogocenny dla przyszlosci spoleczenstwa ale niektorzy ludzie, ktorzy patrza na swiat tylko i wylacznie przez pryzmat swoich ciasnych pogladow i doswiadczen, uwazaja, ze wszyscy powinni zyc tak jak oni :O

Gość mnie wkurza to że
małolaty rodzą dzieci jak głupie a ja się staram straszliwie i nie mogę mieć.......... ci co nie chcą to mają a Ci co chcą to nie mogą w du** jeża

Gość 181818
a mnie małolaty które bez szkoły,dostają dobrą prace za d..pe,a dzieci to nasza przyszłośc,to wkońcu one pędą pracować na nas staruchów

Gość astygy
i jeszcze się chwalo że same na to zapracowały

Gość centrum uwagi
wkurzaja mnie ludzie, ktorzy probuja sie dowartosciowac kosztem innych na kafeterii i przywdziewaja jakies chore maski