Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzegam...

Czy są tu jakieś fajne lachony? Chciałem wam coś pokazac...

Polecane posty

Gość
rambo a Ty dlugo nad tym topikiem myślałeś ??? :P przyznaj się tydzień ... dwa ?? :P

U mnie pasmo niepowodzeń, które doprowadziły mnie do strasznej frustracji...dlatego zagazowuje lachony...hehe:P:P

Tak sobie pomyslałem, jakby tu ściągnąc najwięcej babek...no i wykombinowałem, że wykorzystam wasze dwie najbardziej rozwinięte cechy: Próżnośc i zazdrośc...sorki ale ciągle odreagowuje:(:)

Gość
próznośc do granic ale zazdrosna nie jestem wogóle :/ a co sie stało ?

ja też jestem próżny...myślisz, że skąd pomysł na topik? Nigdy bym nie pomyślał, że będe korzystał z kafe w celach terapeutycznych...:(

Gość
chcesz pogadac z panią psycholog ?? Ciebie jako pierwszego na tym całym kafe potraktuję powaznie :) serio heh

Właśnie zadźgałem "krówke" nożem.o jaka ulga...:D:D:D:P

Gość
hymmm taaak to może byc dłuzsza terapia ... :P

Ale chyba jeszcze niedopieczoną panią psycholog...a jak coś schanisz i zostane socjopatą. Mam po temu wszelkie niezbędne cechy

Zupcia...nie chciałbym byc wulgarny. Ale zależy po czym będziesz głaskała. :classic_cool:

Gość
tak dokładnie neuropsycholog i seksuolog jeszcze nie z dyplomem ale zdolna bestia jestem :D jesli cie to pocieszy chocby troche spora częśc społeczeństwa ma nie tyle predyspozycje co przejawia skłonności :D

Gość
rambo będziesz królikiem doświadczalnym i skoro juz i tak spisujemy cie na staty to przysłuzysz sie społeczeństwu :P

Zołzo...ten gaz działa tylko przez tydzień także wciągaj...a raczej ściągaj ciuchy i marsz sie puszczac. Co tam terapia. Ja wiem co mi potrzebne...następna krówka:P:P:P

Zupcia...po Uzi nie da rady. Nie profanujmy rzeczy świętych.

Sucz...musisz mi najpierw przysłac skan dyplomu. Czy uwazasz, że wycieczka do domu publicznego mi pomoże, złotko?

Gość
heheheh ja nie wiem jak mozna tak napisac !!!! zołza troche więcej wiary w siebie... chyba ze Ty ciągle ironizujesz z tą krytyka własnej osoby, ale co gdzies Cie czytam to tak siebie krytycznie oceniasz ...

Gość
uwazam, że napicie się ze mną tequili Ci pomoże heheh a dom publiczny ?? hymm tam Cie przynajmniej dopieszczą ... byle nie było pamiątek na dłuzej heh :P

Miałem sąsiada, który gwałcił kóry...a było to bolesne i ostatnie zresztą doświadczenie dla kór (kur)? Zaznaczam, że nie były to kury domowe:) Poszedł siedziec..ale nie wiem czy z kolei jego tam gwałcili. Niesprawiedliwe byłoby również gdyby zgwałcił go kogut...no bo co to za zemsta. Chyba, że taki super obdarzony....o jezu, chyba mi szajba odbiła....

Niestety Suczko...od dwóch lat nie pije. Ale zastanawiam sie czy nie wrócic do tego:P

Gość
ja pije tylko wino i ewentualnie teguile ale to o kurach rambo poryczałam sie serio heheh jestes czubek jednak uwielbiam Cie heheh