Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzegam...

Czy są tu jakieś fajne lachony? Chciałem wam coś pokazac...

Polecane posty

Gość
jeden lachon Ci został !! malo ??? :P

ale Ty nie jesteś taka tępa:P...Nie potwierdzasz mojej dopieszczonej i udowadnianej wielokrotnie teorii!!!! Rujnujesz moją kariere naukową....Dlaczego pytam sie to robisz. Zgiń przepadnij!!!! :P:P;)

Gość
patrz wierszyk mi napisali ?:P hehe a Ty ??? a Ty nic ... zero romantyzmu !!! ja nie wiem :P szowinistaa "Marzenie suczki" Ach, żeby tak mieć swojego Pana! By oprzeć pysk na jego kolanach, By leżeć przy nim do góry brzuchem I żeby drapał mnie za uchem. I by dał pić, gdy jestem zmęczona. I chociaż mam nos boksera, Z oczu mych szczera wierność wyziera. Weź mnie do siebie mój Panie, Będziesz miał u mnie wdzięczność bez granic...

Gość
chcesz powiedziec ze kobieta nie moze byc urodziwa i zarazem inteligentna ??? ojjj naprawde można miec wszystko heheh zresztą tyle razy tu mowilam ze jestem ideałem ja nie wiem dlaczego oni nie chcą mi wierzyc ????? :D

Gość
poza nosem :P uwielbiam swój nosek :P:D

Niestety do ideału brakuje Ci skromności. Coś czuje, że kiedys będziesz bardzo cierpiała z powodu tego samozadowolenia...wiadomo: Im wyżej sie siedzi tym dłużej sie spada...Taka chałupnicza teoria pseudo psychologiczna 🌼

Gość
ejjjj myslałam ze troche mnie juz poznałes heh naprawde sądzisz ze ja jestem taka głupia aby uwazac sie z ideał ?? znam swoją wartośc wiem ze jestem atrakcyjna ze sie podobam podobam sie tez sobie nic bym nie zmieniła ale znam swoje wady mam ich tysiące i nie nosze tyłka wyzej niz ... :P a to ze tak ironizuje nie znaczy ze naprawde tak mysle heh ja zwyczajnie mam dystans ... do siebie :) a i tak sądze ze to co mam najcenniejszego do zaoferowania bliskim jest to co w srodku i to tez jest w człowieku najwazniejsze stara prawda, banał ale ...

Gość
a w mężczynie jak i w kobiecie najseksowniejszy jest mózg !!! w sumie nie dziwie sie ze taki masz obraz mojej osoby skoro moze to jakis trzeci raz kiedy naprawde powaznie cos tutaj pisze heh

No dobra musze walnąc w kimono. Ale tworzysz swój wizerunek. Na kafe są tylko słowa, o tym, że jest to ironia wiesz Tylko Ty. Ok...spadam...hejka🖐️

Gość
pytanie czy wazny jest dla mnie wizerunek na kafe ?? :P ja tez mykam pa