Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzegam...

Czy są tu jakieś fajne lachony? Chciałem wam coś pokazac...

Polecane posty

To najszczersza prawda z tymi kurami...same mi mówiły!! Jak bum cyk cyk:P

Gość
ja tez sie nie rozmnazam !!! świat nie zasłuzyl na moje geny w aspekcie wizualnym bo jest zbyt zły, ale nie jest az tak zły aby powielac geny odpowiedzialne za osobowość :P

Gość
wierze na słowo ze same mówily ... biorąc pod uwage że wyzionęły ducha tuz po fakcie ... tak to wszystko jest logiczne :D

Pod warunkiem, że odziedziczy geny w odpowiedniej konfiguracji...

Gość
tak taka ze mnie suka :) powaznie heh a wybór kierunku ?? miała byc inzynieria genetyczna moja pasja !!! ale zostałam w Lodzi i jednak psychologia chcialam pracowac w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze ale podobno za ładna jestemm heh tyle sie nasłuchaam od znajomych i ludzi z roku ze mnie tak wykonczą i nie jeden znajdzie mnie jak juz wyjdzie i moje aspiracje poszły sie jeb ....

O żesz kórwa...To Ty jesteś gorzzej jebnieta ode mnie...🖐️...ale ja nie jestem wredny niestety. Chociaż czuje, że to moja największa wada:(

Gość
ale jakies tam pokłady empatii mam heh jak widzisz :D dla bliskich dla tych których cenie - wszystko ! inni sie nielicza ! nie abym kims gardziła a jedynie mam wyjeb. tak ogolnie heh wiecie ze ja normalnie ni przeklinam ??? nawet cholera sie nie usłyszy się z moich ust a to kafe ??? co się ze mną dzieje heheh

Tak...kafe otwiera zupełnie nowe mozliwości. Można dac upust złości i frustracji. Nie ma praktycznie konsekwencji jeżeli robi sie to umiejętnie. Mozna poudawac kogoś kim sie nie jest. No i najmniej ważna zaleta...można szczerze porozmawiac z nieszczerymi ludkami...a może na odwrót:P:P

Gość
ja jesli wkręcam to ewidentnie a jesli mówie serio - sporadycznie - to tez ewidentnie widac heh

Gość Anq25
Nie no gościu...żart roku...jakaś nagroda się należy:P Przewyższyłeś moje oczekiwania....

Gość
zołza !! to gdzie Ty patrzysz??? :P

Gość
a do czego pije ang25 ??:D ze tak zapytam sobie ?? :P

Jestem tak sfrustrowany że nie miałem wzwodu od tygodnia...ale dzięki temu mam wyższe ciśnienie...ale z kolei to niedobrze bo i tak mam nadciśnienie. Do dupy z tym wszystkim:O

rambo 🖐️ juz cie wypuscili?? :D z tymi kurami to prawda....kiedys czytalem ksiazke pt."Co jest za tym murem?" opisane sa polskie wiezienia na przelomie lat 60-70 przez znanego polskiego aktora -geja ktory odsiadywal wyrok za morderstwo w ktore zostal wrobiony.... cdn

Jak wypuścili mnie? Wykopali mnie a nie wypuścili...Ale jeszcze tam kórwa wróce...!!! :P