Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3339

Mój chlopak mnie uderzył kilka razy

Polecane posty

Gość ona3339

Byliśmy na imprezce.Troche wypil ja też. Wyszłam do łazienki a inny chłopak również. On myślał ze się z nim całowałam. Wziął mnie za ręke i zaprowadził do domu. W domu była awantura, i uderzył mnie, że aż się przewróciłam. Przepraszał za to. Po tym kilka krotnie tak zrobił.Pomóżcie! Co robić?

Gość kurczeniewiemm
są 3 wyjścia, a jedno zupełnie normalne, al skoro się pytasz o takie rzeczy to chyba normalna nie jesteś... uciekaj od niego i zerwij z nim kontakt

moj tez mnie pare razy uderzyl, teraz juz tego nie robi. byl zazdrosny, jak dla mnie to nic dziwnego.

Tak czytam i czytam. Ty wiesz co zrobisz. Zostaniesz bo nie będziesz mogła żyć. Ach lubicie takie akcje. Ile ja znam kobiet co są bite a są szczęśliwe. Pieprznięte jesteście i tyle :]

Bić kobietę? Takiego palanta hańba jest nazywać facetem :/ Chcesz być z takim "wynaturzeniem" to nadstaw drugi policzek. A zazdrość nie jest uzasadnieniem do bicia bo potem to można rozszerzyć na każdy aspekt i za wszystko w ten sposób "karać", co z pewnością zrobi. Och, oczywiście on ciebie kocha ale czy to uzasadnia bycie kimś gorszym. Powinno się traktować partnera z szacunkiem!

Gość tikka
Zerwij z nim !!!! mój były tez mnie uderzył kilka razy , za pierwszym mu wybaczyłam , za drugim też i .... za trzecim , no ale kurwa mać ilez tak można do cholery... jakby kochał to by nie bił no !!! ale ja byłam w sumie obojętna bo nie kochałam go a byłam z nim dlatego bo bałam sie co rodzice powiedza , ale teraz gdyby mój ojciec i obecny narzeczony go spatkali to by chyba mu nogi z dupy powrywali !!! Nie łudz sie dziewczyno że on sie zmieni bo tacy sie nigdy nie zmieniają , po prostu daj mu kopa w dupsko i niech spierdala huj jeden !!