Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galerianka mala

Czy lubicie zabawy w niewolnika i Pania a moze niewolnica i Pani?

Polecane posty

Gość galerianka mala
chcialabym moze nawet niewolnika i niewolnice,jakis warczy piesek i suczka,hmmm,fajnie by bylo tak was potresowac we dwoje,zawody w aportowanie,ca sadzicie?

Gość
chyba my ewentalnie moglbyśmy Cie potresować :P WARCZY - wolę odwrócic role :P heh

Gość galerianka mala
chcialabym moze nawet niewolnika i niewolnice,jakis warczy piesek i suczka,hmmm,fajnie by bylo tak was potresowac we dwoje,zawody w aportowanie,ca sadzicie?

a ja bym Cię widział po drugiej stronie smyczy, może nawet z tą małą galerianką

Gość galerianka mala
rol sie nie odwraca,jak jestes suczka to jestes,nie chcialabys byc tresowana prez kobiete?

Gość
warczy jeszcze jedno ... nie musze szkać na kafe hehehe

Gość
hymm jakos domiacja ze strony kobiet mnie nie kręci bo to ja zawsze musze byc na pierwszym planie czy w łózu czy w zyciu czy w towarzstwie a z facetem ?? można sie wyminiac rolami :D

Gość
warczy skarbie ale ja nie usze szukac :D ja tylko przebieram ... a i tak wole stałe "układy" :D

Gość galerianka mala
mysle ze bylbys warczy dobrym niewolnikiem,a suczka....chcialabym cie widziec jak skamlesz u mych stóp,jak zasluzysz to moze dam ci do pocalowania

Gość
tajemnicza ja sądziąłm ze ty juz wyzbyłaś sie złudzen co o mojej skromnści heh ale co ... prawde pisze tak mam :D ten moj nick nie wział sie z nieba heh jestem suką D

Gość
warczy bierz jak dają .. ja podziękuje nie lubie jak cos samo mi sie pod nos podstawia wolę sobie "upolowac"

Gość galerianka mala
szkoda ze nie lubisz dominacjii suczko,powiem ze zmiana rol to tylko i ewentualnie moglabym sprobowac byc przez chwile niewolnica ale kobiety.

nie wiem czy role by się szybko nie odwróciły mała galerianko sucz, jak jest tak jak piszesz, to mógłbym Cię wziąć na stały 'układ'

Gość galerianka mala
ja zawsze jestem PANIA,ale jak juz napisalam na dole moze raz sprobowalabym byc niewolnica kobiety,bo facet to tylko i wylacznie moze byc moim niewolnikiem i juz

Gość
stały układ warczy to w moim pojęciu związek hehe to ze ktos lubi seks a nawet ostry i zabawy i nie jest pruderyjny nie ozacza ze zmienia partnerów jak rękawiczki suka nie oznacza dziwka ! :P

Gość
galerianka - no co Ty ! fajnie jesli czasem to facet dominuje ... o ile jest zaufanie do jego osoby ...

Gość
dobrze prawisz tajemnicza

Gość galerianka mala
ja nie lubie suczko,jak to kiedys pewna angielka powiedziala MEN PLACE IS AT WOMEN FEET i niech tak bedzie