Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gosia teraz robi się na bóstwo u fryzjera. a co robi kolega Maciek to nie wiem, mogę się tylko domyślić, że po obaleniu 0,5 leczy kaca :)

witajcie.Jestem fanka Wisniewskiego tego od Samotnosci w sieci:PTaka dziwna analogia ,nie sadzicie. Gosia pozdrawiam:)

Gość trzeba odżnieżać bo zasypie
wczoraj i ja śledziłam dyskusję Maćka i Gosi podoba mi się ich poczucie humoru mam nadzieję, że przy sobocie znów się odezwą 🌼

Ja na chwilę tylko. Wróciłam od fryzjera, czekoladowy brąz lśni w zimowym słoneczku. Dziękuję wszystkim za miłe słowa, jestem zszokowana opiniami na mój temat. Maciek pewnie nie, bo ciągle słyszy coś miłego- w przeciwieństwie do mnie. mamba czarna miała nauczyć mnie przesyłać buziaki na kafe. I cisza. A jak będę zmuszona kogoś ucałować to co ja zrobię? Strasznie boli mnie dzisiaj głowa, chyba już tak się zżyłam z Maćkiem, że on pił a ja dzisiaj choruję. Jak ochłonę to odezwę się wieczorem. Teraz muszę zniknąć... Każdy nowy oczywiście proszony jest o podanie współrzędnych geograficznych swojego położenia. Nie ma to tamto...

jestem ale na jeden dwa wpisy :p nie jest tak zle, kac minimalny tylko glowa boli :p zaraz jade na zakupy...co wam kupic dobrego? :classic_cool:

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
północno-zachodni kraniec Polski a ja zakupki mam juz porobione (piwo na wieczor też) odwiedzę was wieczorem

Gość e_ewcia
Ja się niedawno wyprowadziłam z W-wy, ale bliziutko:) Też wpadnę wieczorkiem, milutko tu u Was:)

Gość upnąć cię w mordę

Ja jestem... trzeba odśnieżać bo zasypie- witam prawie ziomalkę e_wcia pozdrawiam Mazowsze Dama we mgle- śląsk też pozdrawiam przecudnej urody- dziękuję Maciek- 🌻

A dzień miły: najpierw fryzjer, później zakupy, później ogarnięcie chaty, następnie mecz piłki ręcznej, bo lubię... na szczęście wygraliśmy, ale byłam bliska omdlenia, bo ciężko było A jak u Ciebie? Zakupy bezboleśnie minęły?

zakupy jak zakupy :classic_cool: nie lubie sie szwendac po sklepach wiec kupilem szybko :classic_cool: potem odwiedziny u kumpla, wyłudzilem obiad :p ogarnąlem chalupe i siedze na zadzie popijając herbatke :p opisz dokladnie kolor jaki sobie strzelilas Gosia :classic_cool:

No ja też przy herbatce jabłkowo- gruszkowej, bo głowa tak mnie dzisiaj boli, że masakra jakaś. Włoski koloru czekoladowego brązu (cokolwiek to znaczy). Jak to wyłudziłeś obiad? Taki grzeczny, taki ułożony a wyłudzacz...

Czyli moja teoria się potwierdza, że żonki są fajne. Szczególnie umiejące gotować. A co było dobrego? Mielone z kapustą? Especially for you? A Tobie biedaku nie ma kto gotować? Straszne rzeczy...

byla zupa ogorkowa i pierogi z miesem :classic_cool: ja wybredny nie jestem, szczegolnie jak ktos mi poda pod nos:p a ja mieszkam sam + inny kolega za scianą ..on mi raczej nie ugotuje :p a z Ciebie dobra kucharka? :classic_cool:

No to rzeczywiście po domowemu. Zupa ogórkowa jest pyszna. Nie wiem czy dobra ze mnie kucharka, ale lubię gotować. Sama się uczyłam, więc ciężko mi ocenić. Fajny chłopak jesteś, więc może jakbyś poprosił kolegę, to może by Ci coś upichcił. Spróbuj kiedyś- co ci szkodzi :P

od mojego wspollokatora moge przyjąc co nawyzej piwo bez ryzyka zatrucia :classic_cool: jakos ma lewe rece do kuchni :p ja gotuje dobrze i smacznie....znaczy mi smakuje:p

To tak jak ja- mi tez smakuje. Mielone- podstawa, Pan życzy z czosnkiem czy bez, bo niektórzy nie mogą. A zresztą po czosnku to nie bardzo z całowaniem... A kapustka to taka na ciepło, zasmażana, czy z pieczarkami, czy w jakiej formie. A skoro o piwku mowa- to co dzisiaj tak bezalkoholowo? Dzisiaj ostatnia sobota karnawału chyba, co?

czosnek z umiarem :p a jak oboje jedziemy czosnkiem to co przeszkadza w calowaniu?:p i kapusta bez pieczarek zasmazana :classic_cool: widzisz jaki prostolinijny jestem :) jakos nie mam ochoty na alkohol dzisiaj....masz winko? swojskie :classic_cool:

OK. Mielone masz załatwione... Winka nie mam, bo mnie głowa boli jak nie wiem. Napisałabym nawet, że napier... :( ale nie mogę, bo my kulturalni bardziej jesteśmy i nie chcę psuć tego wrażenia. Nie możesz pisac, że prostolinijny jesteś. Raczej jesteś znawcą kuchni staropolskiej. Od razu lepiej brzmi.