Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
dzisiaj kulinarnie aczkolwieb bezalkoholowo?

Cholera wie. Może i po winku. Ale warto było, bo winko pyszne później było Martini. Może od mieszania. Niektórzy pili wczoraj tylko czystą i dzisiaj są wśród żywszej części naszego społeczeństwa. Ja jestem bardziej po ciemnej stronie mocy. Czy Ty wynajmujesz mieszkanie, że mieszkasz z kolegą?

Gosia wzięła już 2x ibuprom max. I troszkę przeszło, ale tylko troszkę. Ja jestem obyta w temacie, bo dość często boli mnie głowa. twardym trzeba być a nie miękkim.

Czyli nie pochodzisz z Warszawy? Czy nie chcesz mieszkać z rodzicami? Czy jest jakaś inna przyczyna? Chyba rzeczywiście przerzucę się na czystą. Ale to winko takie pyszne, takie pyszne... A Martini+ sprite+ limonka jeszcze lepsze. Że o mielonych nie wspomnę... z odrobiną czosnku ;)

mnie tez czesto glowa boli chyba od tej zmiennej pogody..tak czytam sobie wasza mila pogawedke ale znikam bo ide ogladac druga polowe meczu mojej ulubionej druzyny fc barcelona..pozdrawiam cieplutko

ja jestem góral z dziada pradziada :p nie nie pochodze z wawy ale juz sie czuje jak warszawiak...w koncu 16 lat tu mieszkam :p

Widzę, że fan piłki nożnej w naszym gronie się pojawił. szacunek... Jak to góral? Z Żoliborza? A góry to jakie? Karkonosze, które uwielbiam, czy pozostałe, które niekoniecznie znam? A może taki alpejski góral?

No już myślałam, że na folklor mnie złapiesz, ciupaga, kapelusz, peleryna i owieczki. Albo zakopiański miś, który kiedyś był biały. A tu mieszczuch się zrobił... Czy ja dobrze słyszę, albo raczej widzę, że nie jesteś dzisiaj w humorze. czy coś mi się uroiło, ale zgonię to na ból głowy :)

Gość mam świetny pomysł
tak dobzre się dogadujecie... weźcie się umówcie!!!! chyba nawet do siebie mozecie pasowac...:) gosia i maciek brzmi nawet ładnie:) pozdrawiam

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
a ja dziś wypiję Wasze zdrówko :classic_cool:

Wczoraj coś pisałeś o rudym facecie z wiankiem na głowie, więc pomyślałam sobie... Ale ja nosze okulary, za to nie palę...Jakby tak złożyć do kupy wszystko razem- to 50% się zgadza.

dobry wieczór :) niestety żadnej imprezy o której bym wiedziała dziś nie ma- a szkoda :) ja byłam na saunie, niedawno wróciłam :) ale mi dobrze teraz :classic_cool: