Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość sama w mieście
Witajcie.Taki fajny klimacik u was.Czy moge się dołaczyć?

Gość sama w mieście
widze ze tu srednia wieku oscyluje w okol 30 .a ja mam 34:(Załapie sie ?:)

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
czterdziecha na karku

To tu sami doświadczeni ludzie są (oprócz mnie) Tak sobie teraz siedzę i myślę, by rozkręcić własny biznes haha. Tylko nie wiem co konkretnie, dajcie jakieś rady :D

Ile nowych twarzy się pojawiło. Witam wszystkich rzem i z osobna. Ktoś poruszył drażliwą kwestię wieku- wszyscy jesteśmy koło 30 i niech tak zostanie ;) Coś mi kafe nie działa- jakieś skrypty, kompletnie nie wiem o co chodzi, ale spróbuję... Mój góralu spod samiuśkich Tater a obecnie w stolicy- czemuś wczoraj tak niecnie uciekł z tego forum?

Bo już myślałam, że ja jakaś niemota jestem. Bumbum- był wczoraj u Ciebie ten późny gość. jakoś mnie temat zainteresował. goście o tej porze, no no... :p

Kolega... ale to kolega nic więcej Przyszedł na film :D I żeśmy doszli do wniosku, że musimy otworzyć wspólny biznes, tylko nie wiemy co! :/

O matko! Na wielu rzeczach się znam, ale na biznesach w dodatku swoich niekoniecznie. Ja właśnie dostaję szału, bo nie cierpię prać ręcznie. Mam dwie podobne bluzki i właśnie namęczyłam się i patrzę, a ja wyprałam nie tą co trzeba. A górala warszawskiego nie ma. Zaległ w swoich paputkach i rozmyśla o starości biedulek. Chociaż dzisiaj może zgonić na kafe. Pozwalam mu.

Jej ja nigdy nie piore niczego w rękach, za leniwa jestem. No gdzieś wcieło nam górala... ale myśle, że się jeszcze pojawi dzisiaj, może pobiegł w góry ze swoją ciupagą :D

Ja nie cierpię prać ręcznie, ale to są bluzki czarne z białym kołnierzykiem i mankietami. I jak je wyprać w pralce i z czym? W dodatku dwie podobne, ale może i dobrze, bo tamta druga pewnie zalegałaby dłużej w koszu ;) Po jaką ciupagę, przecież pisał, że ma pod łóżkiem. I podobno to jego dziewczyny nie chciały. A tu widzisz rozkochał i zostawił... Samo życie...

Pobiegł z ciupagą! Nie po ciupagę! I pewnie chce górolskie dziołchy wyrywać na tą ciupagę.

Gość to pocieszające ze na
zoliborzu sa jeszcze jacys wolni faceci może mi sie kiedys poszczesci, np. w kolejce w merkurym ;) zawsze mam wrazenie, ze wokol mnie same mlode, szczesliwe malżeństwa... oczywiście nie licząc chłopaków ze straży pożarnej, ale oni to inna historia ;)

Dokładnie Małgosiu 🌼 Maciek Cię uwiódł i zwiał :classic_cool:

Bumbum- Ty mnie nie dobijaj jeszcze tym tekstem w swojej stopce o tym braku jutra. Ja tu sie optymistycznie nastawiam a tu masz... A ja taka fajna z nizin, bynajmniej nie społecznych, wykształcona, oczytana, doświadczona przez los no i potencjalny kandydat mi się zawieruszył. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Don't worry Gosia, to tylko cytat z piosenki którą lubię :) Dla mnie zawsze jest piękne jutro :D

trzeba odśnieżać- jestem niepocieszona... A Ty jesteś gdzieś z mojej krainy, może... zastąpisz godnie Macieja. Czy jakaś żonka błąka się przy twoim boku?

to pocieszające- może przeleć się po sklepach monopolowych. Może gdzieś Macieja spotkasz. Powiedz, że my tu tęsknimy... Nawet listu gończego nie mogę sporządzić. Brak danych...

i znalazł się zagubiony Małgosiu ja kobieta jezdem...

trzeba odśnieżać bo zasypie Musisz podać skąd jestes by oficjalnie się przywitać :D