Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

A jak mu się nie spodobam i podziękuje Dunajcowi, że mnie porwał w siną dal a raczej w swoje odmęty... A ja tak będę porywana i porywana i będę liczyła na rycerza Macieja z ciupagą a tu klops...

Maciek bo Ty tak nabuzowany jesteś, że nawet net nie śmie ci popsuć nastroju :)

Bo w Warszawie wszystko jakieś szybsze. Nie to co u mnie na prowincji. Maciek- twój wczorajszy tekst: Ale chociaż w Polsce mieszkasz powalił mnie na kolana. do dzisiaj się z tego śmieję.

wyłączam już komp idę poleżeć :) miłej pogawędki życzę papa

Wesele fajna rzecz. ja miałam super wesele, za to później niekoniecznie było super ;) Ale obiektywnie patrząc wesele było ok. W ubiegłym roku dostałam zaproszenie do koleżanki na wesele, która powiedziała mi, że jeżeli przyjdę w spodniach to mnie wyprosi. Ubrałam więc sukienkę po raz pierwszy od jakiś 15 lat i poszłam. Było świetnie...

Ty Maciek rzeczywiście jesteś w desperacji- jak ty masz wesele zaplanowane na 2011. Może dlatego te dziewczyny tak uciekają, bo wiązać się boją. Ja mam kuzynkę zdziwioną, że nie może znaleźć faceta. Ale ona na pierwsze randce mówi ile dzieci by chciała mieć i w jakim banku jest najkorzystniejszy kredyt na mieszkanie :p