Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość gosia to zaraz loda zrobi
gosia, kibicuje Tobie, przeciez męza miałas....loda pewnie umiesz.... ale, ok, adorujcie sie wzajemnie, tylko troszke zwolnij gosiaczku..bo sie zacierasz

Ja mam pełną lodówkę ale bez alkoholu. jakiś koniak by się znalazł, ale ja nie lubię. A czy trochę ci lepiej po tym alkoholu? Bo ja to czasami na smutno się upijam i to nie jest fajne. mamba- proszę wykład o całowaniu na kafe

No to kicha... A czemu Ty tak desperacko szukasz kobiety swojego życia? Nie chciałbyś poczekać aż sama cię odnajdzie? Ja wierze w jakieś przeznaczenie, może to głupie, ale jakoś tak czuję, że jest gdzieś ktoś tylko dla mnie.

ja nie wierze w przeznaczenie, sami ksztaltujemy swoj los .....zresztą jak sie nie szuka to sie nie znajdzie ale kobiety to mają wydaje mi sie gorzej w tym poszukiwaniu

ja szukam zeby znalezc kogos wartosciowego ale okazuje sie ze w dzisiejszym swiecie liczy sie raczej zabawa niz odpowiedzialnosc

A to Ty chyba w innym świecie żyjesz niż ja... Ja też widzę co się dzieje- jacy ludzie sę interesowni i co kasa potrafi zrobić z człowiekiem. A może Ty nie tam szukasz gdzie trzeba. Ja się zawsze śmieję, że znajdę kogoś w bibliotece albo na kursie szydełkowania. Strasznie staroświecka jestem, ale mi to nie przeszkadza.

Oj z tym podrywaniem to różnie bywa. czasami jestem świadkiem takich podrywów inicjowanych przez kobiety, że niejeden facet by się zaczerwienił ;)

Gość gdzie są nasze
gołąbeczki ? Ja tak piszę serdecznie bo bardzo spodobała mi sie wasza rozmowa , nie sądziłam że na kafe można jeszcze trafic na ciekawych ludzi i normalną ciepłą rozmowę a nie - cionże , tatełe , k.... i w ten deseń Będę wam kibicowac , sama kiedyś poznałam na takiej nocnej rozmowie kogoś bardzo wartościowego :)

Gość bumbumshoko
Dobry Fannky :D Gołąbeczki pewnie śpią, a ja i tak lecę, bo dzis robie za szofera :(

Maciek tak czytam Twoj topic i doszedlem do tego momentu jak ukazales swoje foto jak wygladales pare lat temu-chlopie naprawde dawno tak sie nie usmialem az do tej pory sie smieje..rewelacja..