Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Hej! A co się narobiło Maćku? Coś się popsuło? Ktoś źle spojrzał? kto śmiał? Swoją drogą podoba mi się szeroki zakres Twoich zainteresowań muzycznych- od AC piorun DC ;) do country. Boskie... Ja siedzę teraz wykąpana, pachnąca i zabalsamowana prawie jak mumia egipska i czekam na sprawozdanie z dzisiejszego dnia.

a ja lubie sobie pospiewac jak mi smutno :p i od razu lepiej :classic_cool: a dzisiaj pecha mialem od samego rana....mialem cos przymiesc do pracy i zapomnialem, w polowie drogi musialem wracac do domu :o potem w robocie male spiecie z szefem (kierownikiem :classic_cool: ) i tak caly dzien pod gorke ale jutro bedzie lepiej :p hmmmm wypachniona Malgosia hmmm nie kuś :classic_cool: kto lubi pączki? :classic_cool:

No jak kto lubi? Pytaj kto nie lubi? Ci kierownicy to są beznadziejni. Nie mogą zrozumieć, że pracownik wczoraj stoczył mecz życia i nie wrócił jeszcze do formy nie tylko fizycznej ale i umysłowej... Normalnie zero zrozumienia ;) A ci od windykacji to już najgorsi... Chciałam ci podziękować za uratowanie mojego honoru, bo już myślałam,że Ciebie dzisiaj nie będzie i że pół Polski będzie się nabijało, że wystawiłeś mnie do wiatru :P Ja jeszcze nie kuszę. Stwierdzam fakt, żebyś wczuł się w klimat wieczornych pogaduszek ze mną ;)

Ciekawego to chyba nic [przeprowadza szybką analizę minionego dnia]. Raczej taki normalny dzień. była u mnie koleżanka, zjadłyśmy pizzę [niedobra Gosia], obgadałyśmy wszystkie możliwe inne koleżanki. Później domowa odnowa biologiczna i pędziłam na kafe. Ale ta dzisiejsza piosenka świetna na poranne rozruszanie. Aż nóżki same chodzą...

taka odnowa biologiczna i mi by sie przydala :classic_cool: jakis masaz nog :p czuje sie jak stary dziadek ale trzeba trenowac coby posturą nie straszyc staruszek :p

Ale czym ty chcesz straszyć te staruszki? Sam pisałeś, że silny jesteś jak tur, czy tam byk (jakieś duże zwierzę w każdym bądź razie- pręgowane i skrzydlate). A staruszki to możesz ewentualnie przez jezdnię przeprowadzić.

manson śpiewa świetnie, ale ja nie mogę go oglądać, bo się go boję normalnie. straszny jest. Ja lubię jego jedną piosenkę, gdzie są takie dziewczyny z maskami króliczków chyba, ale nie mogę jej znaleźć. Musielibyśmy pióra zapuścić dłuższe, żeby było czym machać ;)

dzisiaj sie staruszek nie przeprowadza przez ulice :p pomysla jeszcze ze torebke chce wyrwac czy cóś :p a paralizatorem nie chce oberwac :p ale ogolnie mi chodzi zeby wygladac jakos a nie jak worek kartofli :p

To masz tak jak ja. szczególnie jak widzę kogoś w TV i pisze że ma trzydzieści kilka lat to myślę- jak staro wygląda. A tu zonk- spójrz w pesel. pesel prawdę ci powie. Czy mogę wykorzystać jakoś fakt, że jesteś z warszawy? Może zadzwoniłbyś do jakiegoś miłego pana z kafeterii, żeby zrobił ten skrypt, bo mnie już to zaczyna wkurzać delikatnie mówiąc? Mam zamrugać rzęsami, czy wystarczy jak miło Cię poproszę?

To ja sobie dzisiaj konspekt zrobię z rozpiską na każdy dzień. Skoro taka porządnicka jestem to niech będzie porządek A kiedy ten temat zakładasz? Teraz? czy jutro? Lekko się zagubiłam :P

jak co dzień, topik uważam za otwarty, zapraszamy !! :) 🖐️ u mnie coś sypie podobnego do mąki, trudno to nawet śniegiem nazwać. Fannky w Londynie będzie szukać przygód :D a tek serio jadę na 3 dni z koleżanką :) trochę zwiedzania, może jakiś wypad po sklepach :) ile się da w tam krótkim czasie. ja się przyłączam do pytania Gosi, kto nie lubi pączków ?:) Gosia ma chyba te same skłonności co ja, pizza, pączki a później wielkieeee zdziwienie w lustrze :D

w sprawie skryptów napisałam do moderatorów, moje pytanie skutecznie od wczoraj olewają :O

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
wpadłam sie przywitać

może Maciek już nie w desperacji a Gosia zrobiona na bóstwo została porwana w czyjeś ramiona ;)

Gość e_ewcia
Eee, założyli inny temat i przestali pisać tzn Maciek przestał, a szkoda, fajnie się czytało.

Jestem ;) Skończyła lizać rany :P i postanowiłam napisać, bo fajnych ludzi tu poznałam. No jakaś masakra z tym Maćkiem. A tak fajnie się zapowiadał... Szkoda, tylko niech nikt więcej nie mówi, że to dziewczyny są beznadziejne. Mógłby chociaż napisać słowo, że poznał fantastyczną, czarująca czarnulę i chce się pożegnać. A tu cisza jak makiem zasiał... Ale jak ktoś ma ochotę to możemy kontynuować wątek dalej nie zwracając uwagi na te poj..ne skrypty :)

Gosia! 🖐️ Nie ma żadnego innego tematu, no chyba, że Maciek założył... A może założymy nowy co? kiepsko się pisze z tymi skryptami