Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

No nigdy [wstydzi się] Teraz mi głupio. Miałam raczej takie towarzystwo niepalące, więc nie miał mnie kto nawet namawiać. Ale wszystko można nadrobić... ja Cię nauczę jeść mozzarellę a ty mnie palić. Będzie git ;)

palic Cie nie naucze bo szkoda by Cie bylo :classic_cool: no wiesz taka fajna kobietka i pali :p nie do przyjecia :p to ja bede na balkon wychodzil albo na klatke albo do kotlowni albo na strych

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
ależ Maćku ja tylko grzecznie wydaje polecenia swoim pracownikom, daleko mi do rozkazywania

brzydula 🖐️ Maciek- będę Cię wystawiała na balkon jak Flinstonowie swojego kota (czy co to tam za zwierz był). Kotłowni nie mam, strychu też nie a na klatce nie będziesz smrodził sąsiadom.

Brzydula oni są zajęci sobą, ale to nas cieszy, prawda? tak fajnie razem wygladają: :) :) jak dwa gołąbki...

Przypomniało mi się jak Frytka kiedyś śpiewała u Wojewódzkiego: Dwa gołęęęębie... Nie pomyślałam o temperaturze, ale u nas dzisiaj ok. -7. Nie jest tak źle.

a kto chce juz isc do spania? ja bym sie juz sposobil pomalu :classic_cool: jeszcz musze ciupaske spod lozka wyciagnac podostrzyc i pod poduszke wlozyc :classic_cool:

Skoro to co robisz przed snem nazywa się ostrzeniem ciupagi to ja nie mam więcej pytań... No to chodźmy spać, w sensie, że każdy u siebie...

ja już powolusiu przysposabiam się do snu ale zanim powiem dobranoc muszę Cię Maćku pochwalić swój chłop jesteś bo tą wawkę zignorowałeś co się chciała wpylić między wódkę a zakaskę :o

Gosiu bądź dobrej myśli :) dobranoc

dzień dobry wy zamykacie ja otwieram :) u mnie zimno a ja nienawidzę zimy, gdzie ta moja ukochana wiosna ??? 😭