Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Chyba dla samego nicku: Pandora z wieczora warto... Koniecznie muszę tam zajrzeć, może rozwódki też tolerują... Maciek- dziękuję. Widzę, że Ty jedyny mnie rozumiesz ;))

dobra zwijam sie pomalu...zyczcie mi powdzenia w meczu :classic_cool: wlasnie sie nabuzowalem sluchajac AC/DC i jestem bardzo bojowo nastawiony :p

Ja będę trzymała kciuki za zwycięstwo. i pamiętaj- rób uniki, nie pchaj się na pierwszą linię ognia, bo się spocisz. Trzeba się szanować. Będę dopiero jutro, ale chętnie poczytam co napiszecie. Pa fannky- zostałam fannką tego klubu, dziewczyny są bombowe i te teksty: * A ja się nie nadaję, z moją porywczością lalbym tylko po pysku * podkreslam nie rozwazam zamazpojscia - mam zbyt slabe nerwy na tego typu przedsiewziecia Boskie...

Maciek niech ci się nogi nie poplączą :P ten topik dobrze się zapowiada muszę tak dołączyć :D

Gość e_ewcia
Ale tu cichutko u Was, no coż nie pogadam sobie:( Pozdrawiam:)

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
chyba zbyt późno wróciłam, bo każdy gdzieś czmychnął... Maciek pytał jak minął dzień, więc odpowiadam: śnięta ryba dzisiaj byłam, najchetniej przespałabym cały dzień ale niestety nie miałam takiej możliwości i musiałam się przemęczyć najpierw w pracy później wykonując inne zajęcia... cieszę się, że w końcu leżę w łóżeczku, a z racji że boli mnie gardło przygotowałam sobie fervex do picia :)

witaj Maćku, witaj Ewcia Maćku strzel sobie lufę na poprawe humoru i będzie git :)

Gość e_ewcia
Witajcie:) Maciek nie martw się 6:8 to jeszcze nie tak źle:)

w kodówce mam piwo Warka :classic_cool: i w barku coś sie znajdzie :) co preferujesz?

lodówce

warka dla mnie za slodka :classic_cool: gorzkie lubie :p np wodka :classic_cool: ale koniec o piciu...zostawmy to sobie na piatek :classic_cool: a to moze sobie podgrzej to piwko na noc, z cukrem...ja eliminuje w ten spsob wszelkie chorobska :p

dzięki za radę Maćku, ale piwa już dziś pić nie będę, może jutro po pracy zrobie sobie grzańca :)

aż tak chora nie jestem :) pójde do pracy

witam 🖐️ Maciek widać za mało treningu i przegrana jest :) ale nie ma źle grasz podobnie jak Polska reprezentacja :classic_cool:

hej ja już po pracy i po obiadku, teraz czas na relax :)

Dobry wszystkim! 🖐️ Oj trochę mnie nie było tu, mało czasu miałam :) Co tam u Was dzisiaj słychać? Bo ja od samego rana tylko leże i gram :)

Witajcie 🖐️ Ja tylko na chwilkę, bo wróciłam z pracy zziębnięta na maksa... Chciałam napisać, że będę ok. 22, więc proszę nie uciekać. Maciek- jaka szkoda, że nie możemy pogadać live, zaśpiewałabym Ci: Nic się nie stało, chłopaki nic się nie stało... Może nie śpiewam szczególnie ładnie, ale za to z sercem :) A jak tam zakwasy?

podnoszę Cię Maćku na duchu :) a tak serio mam nadzieję że to nic poważnego. ja już nie mogę doczekać się przyszłego tyg. lecę na parę dni do Londynu :P