Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek31zoliboż

w akcie desperacji pisze na tym forum

Polecane posty

Gość e_ewcia
Witam Was:) Miałam wpaść do Was wczoraj, ale czasu nie było. Przeczytałam sobie dzisiaj. Strasznie sympatyczni jesteście:) Aż miło zajrzeć na taki temacik, a nie tylko zdrady, rozwody i kłotnie:( Pozdrawiam Was serdecznie, czasem będę zaglądać dla poprawienia nastroju:)

Gość trzeba odśnieżać bo zasypie
wpadłam tylko się przywitać zajrzę nieco później, teraz jestem mocno zajęta robieniem obiadu :) i muszę jeszcze gdzieś wyjść

witam wszystkich :classic_cool: jak minal dzien? ufff ja jeszcze mam zajecie na dzisiaj...w ramach wiosennego przebudzenia ide pograc w halowke z chlopakami :classic_cool: ale to za godzine...jest tu ktos?

Cześć wszystkim i każdemu z osobna e_wcia nie czytasz dokładnie ;) zdrady i rozwody były, tylko kłótni nie i raczej nie będzie, bo ja się kłócić nie lubię... a jak się zdarzy to baaaardzo lubię się godzić... Trzeci raz to pisze i ciągle coś mi zjada...

ja dobranocke ogladam hehe :classic_cool: za to wiadomosci nie trawie :p a tak powaznie to ja nie mam telewizora i zyje sie mi lepiej bez niego :p

Maciek, mi się już nie chce pisać co chwilę: ja też, bo i tak mi nie uwierzysz. Ja TV oglądam bardzo rzadko, byłam zaangażowana bardzo w Brzydulę, teraz te oglądam Szymona i to wszystko.

Gosi dzień minął jakoś szybko. Tano miałam bliski kontakt ze śmieciarką ;) Później praca ale też jakiś spokój, dźwigałam takie ciężkie paczki i było mi przykro, że mi nikt nie pomógł. Po pracy byłam dokończyć robienie się na bóstwo, czyli byłam u kosmetyczki- beznadziejnej zresztą... Później obiadek i teraz tu siedzę.

Jak to jaki Szymon? Majewski, syn starego Majewskiego :classic_cool: Kiedyś widziałam Modę na Sukces i coś mi się zdaje, że gdybym teraz obejrzała to i tak wiedziałabym o co chodzi ;)

a ja fryzjera nawiedzam raz na 3 tygodnie, na glowie mam zwykle balagan, do kosmetyczki nie chodze ani na solarium (powinienem???), i w ogole to czasem za mala przywiazuje wage w co sie ubieram ale....w koncu facet wystarczy ze jest troche ladniejszy od diabla :p

Czyli u Ciebie z robieniem na bóstwo wszystko OK, widzę... Teraz wystarczy trochę żelu i każdą fryzurę można ogarnąć. Kiedy idziesz na tą halówkę? Nie potrzebujecie cheerleaderki?

ja zelu do wlosow nie uzywam.....fuuuuj, no co Ty Gosia :classic_cool: cherleaderki by sie przydaly to pewne...hmmm mozesz pkibicowac wirtualnie od 21 do 22 :classic_cool: kazde wsparcie sie przyda zwlaszcza ze gramy brutalnie :p

Jak to fuj? Żel ujarzmi wszystko, nawet Twój wianek ;) Nie wolno grać brutalnie. koniecznie muszę Ci podesłać ochraniacze. już widzę te połamane piszczele, obite głowy i wyrwane łokcie. nie wspomnę o podartych koszulkach. Ale swoją drogą, jestem ciekawa twojej kondycji po tych wypalonych fajkach ;)

kondycje mam dobra :classic_cool: silny jestem jak byk :classic_cool: a co do brutalnosci to w koncu meska gra i nikt sie nie oszczedza :p kosci zlamanych jeszcze nie mialem odpokac :p Gosiu zel jest be i juz ! :o

no wiesz... a ja myslalem ze mnie lubisz i zyczysz mi powrotu z tarczą.....a Ty mi zyczysz zebym na tarczy wrocil ...smutno mi :( haha ale ze mnie minister hehe :classic_cool: ja ministra nawet na oczy nie widze a zreszta do niczego nie jest mi potrzebny...zazwyczaj ministrowie to debile :o

też jestem za żelem :P i za kontrolowanym bałaganem na głowie :) Maciek ja Cię będę wspierać leżąc wygodnie na kanapie :classic_cool: tylko mi chipsów pod ręką będzie brakować :P

Z tarczą chodziło mi o to, żebyś nie musiał po meczu iść taki kawał do domu, bo w tej warszawie to są odległości, że ho, ho... Chyba że wolisz się przejść, proszę bardzo w ten mroźny lutowy wieczór Nie możesz pisać tak brzydko o ministrach, bo Cię zamkną i z kim ja tu będę romansować? 🌼

fannky 🖐️ Ja własnie wcinam słonecznik, ale uczucia mam mieszane. Kiedyś znajomy powiedział mi, że nie zna brzydszego widoku niż kobieta jedząca słonecznik. Tak mi to w pamięci zostało, że jakąś schizę mam z tym słonecznikiem ;) Dlaczego nikt mnie nie pochwali, że umiem już zrobić pana w czapeczce, kwoatka, i inne takie te...

oo widzisz też lubię słonecznik dawno nie jadłam, zjadłabym taki dobry z Węgier albo Turcji :) Gosia emotki to chyba żadna trudność, czy tylko mi się tak wydaje ??:)