Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pewnego kawalera

A mój facet to jest mój syn masturbuje się nawet w dzień

Polecane posty

Gość panna xyzabcdert
Pani się tym chwali?

Gość grot z chlewa
baby mu trzeba

A kobiety sobie nie chce znaleźć, co ja mu mam szukać czy co? Dorosły jest, trzydziestka na karku. Ja juz tego słuchać nie mogę, spimy razem w pokoju, bo mamy tylko pokój i kuchnię i on codziennie po kilka razy to robi, przykryje się kocem, albo kołdrę narzuci i jazda Co mam go po łapach bić czy co? Mówię mu Marianku przystojny jesteś, znalazłbyś se jakąś kobitke, nie męczyłbyś się tak A on na to: A która mnie będzie chciała, ja nie mam warunków mieszkaniowych Innych warunków mu nie stworze, ale juz lepiej jakby miał kogoś i normalnie seks uprawiał bo tak to tylko dziwaczeje

Gość cnotliwymaniek
a ja mam 80 lat i jestem prawiczkiem

Ale Mańku jemu kobity trzeba nie faceta, a jakżeś się ty taki uchował Mój Marianek jak coś nie zrobi też do osiemdziesiątki będzie prawiczkiem Ale żeby on chociaz nie miał temperamentu, ale temperamentny jak jego ojciec tyle że niesmiały, to chyba po mnie i kobiety se nie umie załatwić, a przecież chłopak i po studiach jest ekonomicznych tyle że pracy obecnie nie ma tylko dorywczo jakies ulotki rozniesie, miałaby kobietka z niego pożytek bo i nie chwaląc się kutaska ma sporego ale co z tego jak nie szuka tylko pasie konia pod kołdrą

Gość cnotliwymaniek
ale za to mam bardzo silną prawą rękę którą przez kiladziesiąt lat ciężko "trenowałem"

No i dzisiaj z rana nawet na zakupy nie poszedł tylko leży i wiadomo co za chwile będzie robił i tak mu całe życie zejdzie na klepaniu a nikt z tego żadnego pozytku mieć nie będzie

ogląda coś na laptopie, nakrył się kołdrą i już mu ręka zaczyna chodzić

Gość kraken
matka, nie rób mi wstydu przy ludziach

Gość skąd wiesz
że ma dużą pałkę? Loda mu robisz jak już sobie strzpie?

Mój syn ma dużą pałkę bo go pielęgnowałam od maleńkości i miał jedną z większych w stosunku do innych chłopców, poza tym jego tatus z którym jestem po rozwodzie nie chwaląc się miał olbrzyma, a czytałam artykuł w takiej gazecie że synowie dziedziczą kutasy po ojcach

Gość GĘBIAFOCLIE
hahaha.dobry temat:P !

Gość My eyes is crying
A ja tez mam kutasa do pasa bo mi mam ssala jak bylem maly i walkowala walkiem do ciasta na stolnicy i mowila do niego a on zawsze na nia zyga na bialo ale nie mam dziewczyny bo nie wiem co z nia zrobic mam jak bedziemy nago.

Gość jasi1
Może twój syn nie wstydzi się kobiet tylko chciałby faceta, który by mu obciągał.Ja bardzo chętnie bym mu pomógł a w wolnym czasie mógłbym jeszcze Ciebie zadowolić.

Gość Pan Kalafior
Kraken mnie rozłożył xDDDD