Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cudownaja

Ile zarabia kierowca tira

Polecane posty

Gość Cudownaja

Mój mąż jest kierowcą tira z paliwem ,mówi że zarabia 1200 zł czy to nie jest jednak za mało jak na tyle godzin pracy np.jedzie o 5.00 a wraca o 22.00 . I jeszcze jedno mówi mi ,że jego szef organizuje dla swoich pracowników kurs BHP - czy to jest wogóle możliwe ? jak myślicie ? na dodatek mówi ,że kurs bedzie w sobotę i niedzielę ,więc mysli z kumplami zostać w hotelu na noc - czy to jest normalne ? jak ja mu mówię ,że jak chce tam zostać na noc to tylko ze mną a on nie jest za tym żeby tam być ze mną .

mój tata jest kierowcą a na L4 dostaje 1600 więc jak to możliwe że Twój mąż ma 1200 :o jakaś badziewna firma chyba..

Gość fionafilemona
To niemożliwe żeby tak mało zarabiał ;-) popatrz na ilosc przepracowanych godzin ! Mój mąż ma 2500 + dodatki za nadgodziny, razem wyciąga nawet 3600 ale soboty i niedziele jest w domu . Pracuje od 4 lat przy cysternach z paliwem ale o kursie niczego nie słyszałam żeby był organizowany a chyba wszystkich tirowców taki kurs by dotyczył . Twój mąż coś kręci. Ps. Układa się dobrze między wami ? czy szuka ucieczki .

Gość roman34
Wynagrodzenie za pracę kierowcy tira w wysokosci 1200 zł wydaję się co najmniej śmieszne :D (ewidentnie cie oszukuje ) Co do kursu to nie wiem ale jak ci powie,że płatny ten kurs to już możesz byc pewna balangi .:D

Grupowy kurs BHP jest możliwy i często się takie organizuje w zakladach pracy.Taki kurs należy odbyć każdego roku. Z tym, że są one góra 8-godzinne, to się dziwię, że ma być taki dwudniowy. A co do zarobków to coś mało.

Gość kozmo
ja jeżdze z węglem i zarabiam w granicach 3tys ,twój facet z paliwem to wiadomo ze ma wiecej,choc oficjalnie może miec i 1600 ale zawsze ma plus przynajmniej tyle samo dawane oddzielnie .

Gość alicjajanusz
misiaczkowa- może wiesz jaka najmniejsza liczba osób może byc na takim kursie? bo mnie chyba też mężus oszukuje jakoś nie wierze zeby kurs dla 5 osób był organizowany jak w pracy ma przynajmniej 12 kierowców .

Gość hhehehheheh
moj zarabia 3000-3500 tyś w weekendy jest w domu najdłuższy kurs na jakim byłam to było 8 godzin a i kurs bhp powinien sie odbywac w godzinach pracy (albo powinien dostać za ten dzien wolne) a nie w weekend ,coś cię sciemnia ten twój maz

Gość ewaewaewaewa
buehehe nigdy nie 1200 zl :D to sciema a z szkoleniami to juz pewne , nigdy nie robia przez 2 dni weekend zadnego szkolenia tak dlugiego u tirowcow :D:D ale masz meza :D bajki rowniez nie potrafi wymyslec :D

Gość Polak jeden
i po co ci był kierowca tira ????? trzeba sobie było wziac porządnego chłopa a nie tirowca ! taki to wiadomo tirówki i te sprawy .

Gość Cudownaja
No to jednak wychodzi chyba na to ,że mnie ściemnia ,z tymi zarobkami ,co do kursu ,że dwudniowy i że z kumplami chce tam zostac na noc to też jakoś dziwne to jest to dla mnie fionafilemona czy układa się między nami ,to tak jakoś jest różnie ,on właśnie często szuka ucieczki ode mnie a ja często jemu to wypominam ,że znajduje sobie obojętnie co do robienia żeby tylko nie być ze mną w tym czasie .

Gość fionafilemona
to pewnie macie długi staż ,że nie chce byc z tobą, może kogoś ma .

Gość Cudownaja
my jesteśmy dopiero nie cały rok po ślubie ,przewd ślubem uzgadnialismy,że ja nie będe pracowac i że on mówił że sam ze wszystkim sobie poradzi ,teraz przez ten caly okres dostalam jedynie dwie wypłaty i to na dodatek marne ,teraz znalazł wymówkę żeby tylko mnie nic nie dać a on sam skoczyl do biedronki i przywióżł tylko wode i proszek do prania no i tak codziennie prawie przywiezie chleb a czasami wędline ale ja teraz nie mogę normalnie zakupów zrobic to co jest potrzebne do domu

Gość alicjajanusz
Cudownaja a ty wiesz może ile osób jest na tym kursie u Twojego męża ? bo u mojego niby tyko 5 . To by się chyba nie opłacało .

Gość hhehehheheh
dziewczynotoidzdopracy a nie siedzisz na jego łasce ,kurwa co za typ z niego

Gość Cudownaja
mam malutkie bliżniaki i mieszkam na wsi zabitej dechami i nie mialabym gdzie zostawic

Gość hhehehheheh
no chyba ze siedzisz z dziecmi ,to zminia stan rzeczy:classic_cool: ale jak wy zyjecie za 1200 zl ?? i on ci wydziela czyli musisz jesc to co on kupi anie to na co masz ochote ,ja bym tak nie mogła

Gość Cudownaja
ostatnio jak przywszedł rachunek 600 cos zł to aż oszalał i na mnie to było że rachunek taki ogrooooomny juz pomyslał o wykręceniu żarówki w pokojach

Gość hhehehheheh
bo zaczynam w to nie wierzyc :D wykrecać zarówki?!! dobre ,może niech przestanie chodzic na dziwki...

Gość Cudownaja
hhehehheheh uwierz bo to jest prawda ,aż sama byłam w szoku jak mi powiedzial o tej żarówce miał nerwy na ten rachunek z prądu a co do Twojego pytania jak żyjemy za tą kwotę to jest różnie częstojak mam na cos ochotę to tego nie mam często ale nie zawsze ,przeważnie on kupuje więcxej pod siebie i to takie bardziej rarytaski

Gość hhehehheheh
czyli jak za sam prąd płaci 600 zl to ile za reszte ,bo jest jescze czynsz?woda?gaz? wynajmujecie mieszknie? a gdzie jedzenie i pieluchy dla dzieci? wygląda na to ze wiecej zarabia bo nie stać by go bylo jesc rarytaski ,raczej by wsadził zęby w ścianę

Gość Cudownaja
mieszkamy na wsi i mamy dom a gazu nie mamy tylko wszystko na prąd

Gość kowol
Takimi pracodawcami jak i pracownikami powinien zainteresowac się urząd skarbowy !

Gość alicjajanusz
Ja postanowiłam zadzwonic do pracy męża i zapytam o ten kurs tzn co, jak,kiedy i czy wogóle :( tobie też radzę .

Gość Lysy
ja też kierowca tira, zarobek ok 4 tys , kurs Bhp ok 8 godz zapłacona dniówka na dodatek w ciągu tygodnia ,nie w sobote ani w niedziele ! jak mąż myśli zostawac w hotelu to po to aby sie zabawic ,ale czy warto ?

Gość serenadka
1200 to zdecydowanie za malo. Kierowca tira to calkiem porzadna fucha, wiec mozliwe, ze maz odklada te kase, zeby Ci zrobic niespodziake albo cos. Mozliwe, ze wydaje na dziwki, ale trzymajmy sie wersji optymistycznej. Powiedzmy, ze maz Cie nie zdradza, a o pieniadzach nie mówi, bo chce kupic cos ekstra i Cie zaskoczyc. Jezeli rzeczywiscie ma ten kurs BHP to bylby to obciach zabierac zone, jak tam beda same chlopy. Pewnie wieczorkiem chca sobie popic, pogadac itp. Niech sobie jedzie, a ty tez zajmij sie soba w ten weekend. A potem postaraj sie wysledzic czy czasami nie jest niegrzecznym chlopcem. POnoc kierowcy tirów sa jak marynarze i maja inna dziewczyne w kazdym miescie.

Gość ddffg
Mój mąż zarabia od 4500 -5500 zł zalezy ile przypada dni pracy. Ma jednoosobową firmę i musi opłacić zus,vat itp...więc na czysto ma sporo mniej...Pracuje 12 godz. dziennie...

Gość parasol
Szkolenia BHP odbywają się w czasie pracy i na koszt pracodawcy. zarobek 1200 kierowcy tira z paliwem to WIELKA ŚCIEMA

Gość marlut
1200 na umowie tzw najniższa krajowa.pod stołem reszta ,czyli jeszcze dwa razy tyle.1200 na konto,reszta do ręki.tak jest w każdej firmie transportiwej.oszkoleniach nie słyszałam,tym bardziej 2 dniowych.mó mąż jeżdzi od 10 lat,wtej chwili w 4 firmie transportowej.pozdrawiam.