Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddyynniiaa

moj chlopak trenuje

Polecane posty

Gość ddyynniiaa

jak to jest... staram sie byc dla niego dobra, miła, ale czasem nie wytrzymuję. On zawsze kiedy jest jakas impreza ma treningi sztuk walki, nie ma dla mnie zbyt duzo czasu, ale kiedy juz znajduje chwile bardzo sie mną opiekuje. Dzisiaj doszla do tego 18stka mojej siostry, na ktorą musialam pojsc sama ... bo mial trening. Czuje sie taka samotna bedac w zwiazku... Na urodzinach byly same pary, wiec usiadlam sama w kacie , bo nie mozna bylo z nikim porozmawiam... Nie wiem co robić... Jeszcze zroilam mu awanture, ale przciez wiedzialam , ze trenuje wiążąc sie z nim. Jest mi tak przykro, mam chlopaka, a tak jakbym nie miala... Probowalam z nim rozmawiac, ale powiedzial , ze powinnam zrozumiec. A jak jest impreza i chcę isc to słyszę : idz sama... ;( Nie wiem co mam jeszcze zrobic, zeby sie o mnie starał , zabiegał... przyniósł różyczkę... nie dostałam kwaitka od pol roku, jesi nie dłużej....

no wlasnie,wiedzialas,z kim sie wiazesz...niestety,ale jesli wiazesz sie ze sportowcem/sportsmenka,tancerzem/tancerka,i kazda inna osoba,ktora ma podobne zajecie i pasje,to trzeba sie liczyc z tym,ze taka pasja zabiera mnostwo czasu,i trzeba wlozyc ogrom pracy,aby potem miec z tego korzysc... Moja kolezanka chodzila kiedys z pilkarzem,chlopak gral w noge od malego dziecka,tez wiecznie mial treningi,na imprezy tez rzadko chodzil,bo rano wstawal i jechac kopac pilke. Rozstali sie w koncu,bo ona miala dosc,a chlopak jest dzis dosc znanym pilkarzem:)

Gość radiowóz na sygnale
widziały gały co brały 🖐️ ja już dziesięć lat siedzę sama, bo po pierwsze praca, po drugie krav maga, ja jestem na trzecim miejscu. i nie ma znaczenia czy to wesele, czy boże narodzenie. aczkolwiek mnie świadomość posiadania faceta z pasją kręci, więc moje zrozumienie i pobłażliwość są na wysokim poziomie :classic_cool: