Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka_myszka

Czy nieogolone okolice intymne u kobiety to wstyd ?

Polecane posty

Jak masz jabola to moze sie napije...chociaż nie robiłem tego już dwa długie lata

Jestem szybki jak mohamad ali...zanim byś rozpedziła pecynke już bym Ci ją zdążył dwa razy urwac słodziutka:p

Gość oj co a glupie baby
wiecie do czego sluza wlosy lonowe? to nie jest zadna ochrona przed bakteriami, tlumoki wrecz przeciwnie, w buszu gdzie jest cieplo i wilgotno lepiej sie bakterie mnoza, i o to chodzi!! wlosy tam jak i pod pachami sluza po to, by owe bakterie na duzej powierzchni tych kudlow rozkladaly pot po to by przyciagac samcow!! :D czysta pozostalosc po przodkach, w okolicach pach i krocza sa wlasnie nieco inne gruczoly potowe (jeszcze gdzies na ciele ale nie pamietam gdzie) ktore produkuja gesty i bardziej smirdxacy pot, majacy funkcje seksualne tez, no i sa wlosy by go skutecznie rozlozyc by capilo wiec sam esobie odpowiedzcie co jest bardziej higieniczne, brak buszu czy busz!! :D :D co byscie nie robily, busz sie lepi od wydzieliny z pochwy, i jest fuj

Przestań bo mi ślinka cieknie...wspomnień czar. Skrzynka jabboli w miłym towarzystwie, za winklem sklepu...piekne czasy:D

ja taki karton [dokładnie taki] piłam raz na początku studiów co by zasłużyć na mino prawdziwego studenta też żem szybka, może tylko trochę niegramotna

Gość takie cudo
zołza mówi o swoich nowych silikonach :D

Gość takie cudo
co za głupie baby to ty się nie myjesz że się aż lepisz? umyj się a i mózg wypucuj :D

Gość kenrgklsg
Takie cudo, popieram w 100%. :) Dobrej nicy wszystkim :)

Gość oj co a glupie baby
ale ty glupia jestes :D kazda kobieta ma uplawy fizjologiczne, np podczas owulacji, nawet jak zalozysz wkladke to wydzielina wyplywajac zanim w nia wsiaknie, oblepia wlosy i zawsze cos na nich zostanie co sie rozklada, moze ty latasz do kibla za kazdym razem jak poczujesz ze c cos wyplywnie i sie podmywasz ale normalnie ludzie bedac caly dzien poza domem tak nie moga, wiec fakt faktem, masz wstretny, upitolony busz miedzy nogami, fuuuuuj!! buahahahahaa :D

Gość oj co a glupie baby
aha, no ija nie sie lepie w przeciwienstwie do ciebie brudasie, bo sie gole na gladko jedyne bakterie jakie mam to te symbiotyczne w pochwie, a ty masz clay kiermasz bakterii na klakach, o tym co ci siedzi na klakach wokol odbytu, to ja juz, kurwa, nawet myslec nie chce :O :D :D

Gość takie cudo
zbadaj się, mi nic nie leci takiego :/ może dlatego że się nie wygalam :-P a i opanuj się już z tą głupotą, nie musisz się nią wszędzie afiszować

Gość takie cudo
swoją wiedzę opierasz na....???

Gość takie cudo
... domysłach spaczonej psychiki :D mama cię straszyła zarazkami i stało się to twoją prawdziwą obsesją.... współczuję z całego serduszka :)

Gość bzvxcmcikd
uwielbiam włochatki

Gość takie cudo to cos
z toba nie tak, ja nie masz sluzu, idz do ginekologa, powinien byc, a dni plodne powinno byc go sporo, chyba ze jestes zasuszona staruszka i nawet nie odczuwasz nigdy podniecenia

Gość do oj co a glupie baby
Kobieto, trochę kultury. Panie, którą nie golą sie w "tych" miejscach to ich sprawa, nie wiem dlaczego się tym przejmmujesz- trochę dystansu i tolernacji Ci życzę ;)

Gość rety
z takim cudem wszystko w porządku. to wy sobie pierwsze startujecie do gardeł w tematyce w której powinna być ogromna doza tolerancji. głupie golone pipy, a jak :D

właśnie się pokazuje co i jak... pipki może i macie ładnie wygolone ale o swój mózg totalnie nie dbacie :-/ siejecie moje zgorszenie poziomem intelique, jest żenujący moje panie, te co nie golą to brudasy?!? i inne żmije nie z tego świata? zasuszone staruszki? buehehe :D ajaj :D

Gość firmowy
Mogą byc ogolone do zera, mogą też byc. Pokryte futerkiem. Jak nie pozwalamy na nieład wlosowy na glowie totam też tak moglo by być. Niedopuszczalny jest busz bez kontroli a zwlaszcza zarosniete dupsko.

Gość karate mistrz
bo mózgi też mają gładkie, bez jednej fałdki :D!

Dlaczego wstyd? Jeśli tylko dbasz o siebie, o higienę to i nieogolona możesz wyglądać bardzo pociągająco. Zresztą, mimo wszystko nie każdy facet lubi wygolone ;)