jahaira 0 Napisano Luty 7, 2010 mam pytanko mam cykle okolo 30 dniowe raczej nieregularne. w tym miesiecu zasatanawia mnie stan podgoraczkowy od kilku dni ( to juz prawie koniec cyklu) nigdy podwyzszonej temperatury do 37.2 nie mialam a teraz mam taka niewazne czy rano czy wieczorem do tego caly czas czuje przedewszystkim lewy jajnik i od czasu do czasu zakluje mnie lewy i z dnia na dzien te jajnikowe naprzemienne klucia sa bardziej wyczuwalne. zazywam castagnus drugi cykl ktory jak wiadomo lagodzi pms i faktycznie w pierwszym cyklu okres spadla na mnier jak grom z jasnego nieba zadnego nerwa nic a w tym miesiacu jestem po prostu WSCIEKLA!!!!!!! mam takie hustawki nastroju ze przedwczoraj poszlam do fryzjera w przyplywie furii i obcielam sie na krotko meza raz wyzywam raz tule zwariuje. czy moge byc w ciazy? aha test robilam w 28 dc i nic czy to znaczy ze nie jestem w ciqazy raczej czy test powinien juz wykryc przy opisanych objawach??? z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach