Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka I roku psychologii

Dlaczego czasem przystojny chłopak nie ma powodzenia

Polecane posty

Gość niedzielnywieczorrrr
jakie skonczyles studia i jakie wolalbys skonczyc?

"a zaprosiles kiedys kobiete na randke? zaproponowales spotkanie?" Owszem proponowałem. I spotykałem się z odmową. Teraz za nic bym tego nie robił ponownie. Mam dosyć. "jakie skonczyles studia i jakie wolalbys skonczyc?" A co to? Biuro karier? Takie informacje nie sa wymagane w tym temacie. Anglistyka jesli już musisz tak koniecznie wiedzieć. Babskie studia o wiele więcej dziewczyn niż facetów i nic z tego nie wyszło.

Gość Dlaczego czasem przystojny chł
Dlaczego czasem przystojny chłopak nie ma powodzenia Chyba zboczylismy z tematu:)

Gość chyba ten temat zachacza o
prawiczkow :)

bardzo dobre studia. mam nadieje ze zaczniesz patrzec na to nie pod katem : bylo tyle kobiet na studiach ale mnie sie nie udalo-jestem beznadziejny. a zaczniesz myslec: skonczylem swietne studia, uczylem sie 3 lata, swietnie mowie po angielsku

to ze zle myslisz o sobie. Jak zaczniesz siebie doceniac docenia Cie inni! Przeciez to widacze czlowiek nie ceni siebie za wysoko. Skoro ze skwaszona mina na twarzy mowisz nawet o swoich studiach, ktore inni uwazaja za swietne, to zrazasz ludzi do siebie, nieswiadomie.

"yprawic 150 osobom wesele i" z mojej storny zebrałbym na wesele maks kilka osób :classic_cool: "chcialbys pojechac gdzies na wakacje? B" a jak nie lubi jeździć? :D Tylko to jest pewne różnica... jeżeli zawsze isęjakimś tam podobał a spodobał siębo został dyrektorem i zarabia 3 śrendie krajowe netto :P " zaprosiles kiedys kobiete na randke? zaproponowales " przeciez to by była tylko kompromitacja na własną proźbę "swietne studia, uczylem sie 3 lata, swietnie " zapewne 5 bo on sprzed reformy jest... patrząc na metrykę :classic_cool:

" Jak zaczniesz siebie doceniac docenia Cie inni! " to jest akurat bzdura... bo musisz mieć pokrycie na to, że się cenisz. Jak podejdzie do ciebie: "przysłowiowy debil z remizy z przerostem ego (czyli się ceni) to go najwyżej wysmiejesz bo nie ma pokrycia na to co o sobie myśli"... tak obrazową, w temacie, mówiąc

jezeli wszystkie wpisy oprocz waszych sa dla was BZDURA to radzcie sobie sami. Nie dziwie sie ze nie macie przyjaciol / znajomych bo jedyny wysilek na jaki was stac to seidzenie przed komputerem i narzekanie na swoje zycie i co gorsze narzekanie na zdanie innych

Nie mam przyjaciół bo całe życie byłem dla nich niczym stacja obsługowa. Chciałabyś być z ludźmi którzy pamiętają o tobie tylko jesli im czegos potrzeba?

jezeli pytam Ciebie jakie skonczyles studia, bo chyba mnie to interesuje? to wypada grzecznie odpowiedziec a nie sugestie w stylu nie moja sprawa. jak nie moja to sie nie wypowiadaj, nikt nie bedzie ci o nic pytal i nie bedziesz musial odpowiadac na trudne pytania

a probowales kiedys rozmawiac z tymi :przyjaciolmi: o swoich problemach? kiedy oni dzwonili do ciebie czy ty dzwoniles do nich i tez opowiadales ze masz problem? pewnie nie zebrales sie na az taki wysilek

Ale po co sie tak unosić? Jesli dziewczyna dzwoni do dziewczyny i mówi że ma problem to normalne. Ja po czymś takim nie miał bym tam życia. Każdemu zwierzyłabyś się z problemów? Czasem nie ma odpowiedniej osoby... i tak narodziła sie kafe :P

Gość niedzielny wieczor nie ma niko
go i chce sie z toba umowic real life stuc :P

moje zycie jest juz ustabilizowane, ale gdyby nie bylo to z real napewno bym sie nie umowila za to ze brzydko sie do mnie odezwal :p

Gość Real sam nie wie czego chce
Niby podaje e-maila - w ktorym odradza pisac do niego, a mysli co innego :D

Gość sfsfsdf
przecież to mail Leloucha

Maila mam od dawna. Nie mogłem zalogowac sie do poprzedniego profilu więc ten musi wystarczyć. A obok maila to równie dobrze mogę gg wstawić Wcale nie znaczy, że odpowiem. Wracając do randkowania... Dzisiaj jest to koszmar. Jesli nie masz kasy, wyglądu, doswiadczeń. Tego całego know-how. Prawda jest taka, że zostały tylko resztki o które takze trwa zażarta walka. Niech trwa beze mnie.

Gość do bnb
Wczoraj wiele ludzi nie moglo sie zalogowac.

Gość bnb zyje z hazardu
:D:D:D:D:D:D:D:D