Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry bon-bon

czy zawsze na poczatku seks z prawiczkiem...

Polecane posty

Gość cherry bon-bon

jestem dziewica i zastanawia mnie jedna rzecz. krece z pewnym chlopakiem i jestem na 200% pewna, ze jest prawiczkiem. czy na poczatku seks z prawiczkiem wyglada tak, ze np tylko sie go 'dotknie" a on juz wytryska? :) nie zdazy wlozyc a juz jest po? przez ile okolo stosunkow, kiedy taki poczatkujacy sie wprawia?

Gość ulubioneae
nie wiem, nie mialam kontaktu z prawiczkiem

Gość Drake
nie jest tak

Gość cherry bon-bon
a jak jest, moze mnie ktos uswiadomic?

Gość Drake
Bardzo różnie zależy od człowieka czasem to nawet możesz nie poznać kto robi to pierwszy raz takie wypadki o których mówisz są chyba dość sporadyczne więc się nie przejmuj

moj byl wytrzymaly kiedy pierwszy raz to robilismy :D wiec wiesz... roznie. on sie trzyma ;) a inni to nie wiem. american pie'em sie nie sugeruj

mój pierwszy raz przeżyłam z prawiczkiem- 3 pchnięcia i koniec. Po ponad 4latach jest świetnym kochankiem :) ktoś może napisać, że nie mam porównania- nie, nie mam, ale wiem co sprawia mi przyjemność :D

i tak trzymaj bo w miare jedzenia apetyt rosnie i jak jakies juz dawaly wczesniej to potem beda pragnac coraz wiekszego i wiekszego az skoncza tak jak inne polki za granica