Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Właśnie co do żebów to mój pije w nocy mleko a ząbki ma sliczne białe perełki :)

nati ja mam termin na 30 maja i też dziewczynka. do trzech razy sztuka:) mam nadzieje że lekarz się nie pomylił. chłopaki jak na razie nie chca siostrzyczki, wola braciszka więc u mnie zobaczymy jak to będzie. już niedługo będę miała wesołą trójeczkę to pewnie wtedy się dopiero zacznie. teraz tak sobie czasami myślę że dwójka dzieci to pikuś w porównaniu z tym co mnie czeka za te parę miesięcy.

Dziewczyny wiecie jak wam zazdroszcze karmienia piersia :( Ale wpadłam na pomysł żeby tak rozkręcić laktacje żeby starszy synek dostawał moje mleczko w butelce chociaż raz dziennie. Myślicie że może się to udać?? Mummy dawałaś radę z dwójką poradzisz sobie i z 3 dzieciaczków :) Jak też mam nadzieję że lekarz się nie pomylil. Chociaż jeżeli teraz wyjdzie synek to za jakieś 3-4 latka spróbujemy jeszcze raz :) I teraz czekam na osoby które skomentują jakim trzeba być człowiekiem żeby zafundować sobie trójeczkę ;P

Pewnie uda Ci sie Nati z tym karmieniem starszego , tylko po co? Będziesz pewnie miała dość karmienia młodszego dziecka. No ale decyzja należy do Ciebie.

karmienie jednocześnie dwójki dzieciaków to chyba nie lada wyzwanie. podejrzewam że będzie ciężko ale pewnie jest wykonalne.

Nie przesadzajmy aż takie skomplikowane to nie jest, nawet karmienie jednocześnie. ;)

Mummy - Tratuluje kolejnego maleństwa :) Ja bym chciała jeszcze jedno dziecko za tak za 2 lata, jak już ostawię na dobre Lenkę od piersi jak pośle Kube do przedszkola :)

akurat tak mi fajnie wyszło. moi chłopcy mają 4, 5 i 3, 5 roku więc już trochę odchowani.myślę że to dobry czas na kolejnego malucha bo za jakieś 5 lat to już bym się nie zdecydowała.

Nati a ile latek ma synek? Ja zawsze chciałam mieć minimum 3 dzieci a teraz w planach mam 4 :)

Jasio ma 13 miesięcy. My jeżeli też nam fundusze pozwolą to za kilka lat postaramy sie o jeszcze jedną dzidzie :) Ale wtedy napewno przed porodem nie będę chciała znać płci :)

Gość gość
Odświeżam temat, dziewczyny z mala roznica wieku.miedzy dziećmi, odezwijcie.sie. Czekam na porod we wrześniu,a obecni córka ma 16 miesięcy. Mam wiele pytań do tych które początki maja za sobą:-)