Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytas1982

Pomóżcie i doradźcie plissss

Polecane posty

Gość ja uwielbiam heeeeeeeeeee
kabaretki jak najbaerdziej:) ja je uwielbiam

nie tylko nie kabaretki!!!! ohyda;/ będziesz faktycznie wyglądać jak z kabaretu, tylko bynajmniej nie Moulin Rouge, a raczej Łowcy.B ech postaw na zwykłe cieliste rajstopy, albo mocno kryjące czarne, twoja sukienka aż z daleka się świeci jak upchasz jeszcze do tego komiczne kabaretki to będzie dramat, serio...

Gość właśnie że pasują jak najbardz
skoro lubi kabaretki to niby czemu nie?? Kabaretki są zajebiste i do tej kiecy pasują. Jak ktoś ich nie lubi to już jego problem. Łazi pełno takich co się im wydaje że są modne i łączą blond włosy różowy cień do powiem brązowa spódniczka i niebieska bluizeczka hehe ale kabaretki im przeszkadzają:D bo już nie raz właśnie taką spotkałam:P Jak komuś się nie podobają, to niech nie ubiera - proste. A skoro autorka zapytała o poradę czy pasują, tzz że chyba lubi je nosić tylkko boi się czy będą pasować....Skoro będą to w czymn problem?? Bez sensu jest, jeśli wypowiada się osoba która w ogóle nie lubi kabaretek bo jaka to by kkiecka nie była, to powie że kabaretki będą ohydne.

rany boskie.. oczywiscie ze kabaretki nie pasuja do tej kiecki i malo tego - wrecz ja oszpeca :( tragedia. w zyciu. zadnych kabaretek do takiej sukienki

"A skoro autorka zapytała o poradę czy pasują, tzz że chyba lubi je nosić tylkko boi się czy będą pasować...." własnie o to chodzi że nie pasują. obstawiałabym czarne kryjące pończochy.

Gość kabaretki nadadzą tej
kreacji dziwkarski image!czyli co za dużo to na wymioty!

Gość krcbn
kaabaretki nie pasują. Cieliste, a jeśli nei lubisz to może i faktycznie kryjace czarne - tylko bez połysku - pełen mat. I żeby nei było sama czasem nosze kabaretki ale ta sukienka i kabaretki to nie to... wogóle średni mi sie widzi - mam nadzieję że jesteś młodą dziewczyną ale nie teżż nazbyt młodą :)

Kabaretki nie, nie i jeszcze raz nie. Zwykle cieliste, badz jakies czarne.

"wlasnie ze pasuja jak najbardziej" w opisujac styl blondi z rozowymi cieniami itd zapewne opisalas siebie, skoro tak dobrze orientujesz sie w temacie, nie uwazam sie za znawce mody ale gratuluje ci wybitnego gustu i smaku a slowo ohyda nie odnosilo sie do kabaretek samych w sobie tylko do polaczenia ich z ta kieca- czytanie ze zrozumieniem nie boli