Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska552

czy nie przesadzam?

Polecane posty

hej dziewczyny mam takie pytanie odnosnie mleka. karmie modyfikowanym(bebiko)synka ktory ma 2 miesiace. wazy 4,5 kg i ma 60 cm. Na opakowaniu mleka pisze ze dziennie mozna podawac 7 razy lecz on jest czesciej głodny i podaje czasem nawet 9 razy? czy to nie za duzo? no ale skoro głodne to co mam zrobic? pije tez cherbatke 2 razydziennie po 75ml.

po 100-120ml. zalezy czasem jest tak ze wypije mi tylko 75 i to wystarcza, ale zadko.

Gość _--________6352
jak już to HERBATKĘ

hmm to za czesto chyba... jak zapłacze to nie zawsze znaczy ze głodny ;)

tylko na herbatce rumiankowej pisze ze niemowle powinno spozywac nie wiecej niz 100ml dziennie wiec co w takim przypadku. ja wiem kiedy jest głodny bo gdy daje herbatki popic to wypluwa albo wypije troche ale nadal płacze. nie wiem co z tym zrobic;-/

Gość BlekiOka
A może mleko nie jest dośc syte dla twojego malucha... ja tez miałam ten problem... i raz kupiłam kilka mlek różnej marki ...jak się jedno skończyło podawałam inne i obserwowałam malucha po jakim mleku będzie mu dobrze na żołądku... i dla mojego odpowiada HIP... i nawet całe noce mi przesypia....a po innych co dwie godziny w wdzien i w nocy jeśc..

moze rzezywiscie sie nie najada z niego..próbowałam humana ale miała problem z kupka po nim wiec zrezygnowałam.

Gość BlekiOka
Spróbuj jeszcze innych .. słyszałam że te z rossmana Bebydream jest pono gęste i syte ale ja go nie miałam wiec nie wyraże swojej opinni...