Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwwwwwwwww

Czy mieszkanie z rodzicami w wieku

Polecane posty

Gość werwwwwwwwww

24 lat jest normalne. Zaznaczam, że studiuję zaocznie i pracuję. Studia oraz dojazdy muszę sam opłacać bo moich rodziców nie byłoby na to stać. Jestem też singlem. Na dzień dzisiejszy ciężko byłoby mi się utrzymać samemu. Jednak coraz bardziej mi doskwiera fakt, że w tym wieku jeszcze się nie wyprowadziłem i nie jestem na swoim. Czasami czuję się z tego powodu trochę zdołowany. Co Wy o tym myślicie?

autorze bez przesady... Nie masz sie czym dolowac. wielu mlodych ludzi w twoim wieku zyje pod jednym dachem z rodzicami i nawet do glowy im nie przychodzi ze mogliby to zmienic bo przeciez po co jak tak jest wygodniej... Wiadomo ze obecnie zyjemy w kraju nie najlepiej tworzacym warunki na start zyciowy dla mlodych ludzi i ze nie wszyscy urodzili sie z zamoznych rodzinach i trudno byloby samemu utrzymywac sie na wlasna reke z minimalna placa przy potwornie drogim zyciu...

Gość erykf
Nie tylko ty tak masz ! Ja odkładam kasę na mieszkanie dzięki temu,że mieszkam z rodzicami .Kiedyś się wyprowadzę .

naprawdę wszystko jest ok :) W dzisiejszych czasach bardzo ciężka jest się usamodzielnić. Łatwiej oczywiście jest gdy jest to dwoje ludzi, gdzie oboje pracują... Ale naprawdę się nie martw :) Spokojnie,powoli odkładaj na mieszkanko :)