Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
ale ze mnie sucz a ja moge zapytać "a jaki jest sens wchodzic na kafe i rozmawiac powaznie" to jest kwestia podejscia ja z nudó tu jestem siedzac w pracy a jaki jest sens rozmawiać nie poważnie?Ja nawet jak bym powiedział że przebywam na tym forum i sprawdzam jakcy ludzie są i o czym rozmawiają swojemu koledze to śmiłby się że mnie że marnuję znowu czas.Ale jak bym mu powiedział że piszę tu z ludźmi po żeby się z nich ponabijać to uważałby mnie za dziwaka. A nie którzy ludzie tu czasami nie złe komiksy walą ale nie na tym polega przebywanie tutaj.:) Tak jak ten ktoś co zaczął ten temat facetów przebywjących tutaj uważał za nieudaczników.Ale kim są kobiety znajdujące się tutaj jeszcze do końca nie wiadomo...

Gość
własnie hehe tnzn ... hyba mówi sie czego nie chce się jeść heh ... słaby z ciebie pomarańczo podszyw spotykalam lepsze i nawet chciało mi ise z nimi dyskutowac a Ty niestety znikasz w tlumie innych pomaranczy ::P ale pamiętaj robaczku - trening czyni mistrza :P warczy miło sie rozmwia ale ja mam troche materiałów do przejrzenia i czas na mnie ... miłego wieczoru pa ach i jak odwiedzisz dark jako pierwszy to poprosze o recenzje :P

powtórze Wiec? Jaki sens i cel ? pomijając fakt że 50 % to prowokacje i tępe tematy prawiczków w stylu "czy mnie polubi bez Prawa Jazdy " to reszta tematów jest istną Wikipedią kobiecości jestem tutaj bo to niezła rozrywka czasami nauka a czasami niezły relax Taki mix - jak w życiu

Gość
vvdgdfgdgrgdrgdrg - masz prawo tak sądzic i mówic nawet ze to dziwne idiotyczne czy co jeszcze tylko pzyjdzie do głowy :) a ja mam prawo robic to co dziwne idiotyczne .... i co tylko na kafe przyjdzie mi do głowy pa :*

Gość Mówią na mnie MR.
Pomaranczowy - odpitol sie od niej. Jest normalna, no i ładna i to pozwala jej byc troche wyżej od Ciebie. Fajny temat: http://partnerstwo.onet.pl/1589456,3502,,artykul.html

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
ale ze mnie sucz (iza27@autograf.pl) vvdgdfgdgrgdrgdrg - masz prawo tak sądzic i mówic nawet ze to dziwne idiotyczne czy co jeszcze tylko pzyjdzie do głowy a ja mam prawo robic to co dziwne idiotyczne .... i co tylko na kafe przyjdzie mi do głowy pa : rozmumiem że lubisz się nie źle bawić, gadając na kafe.Dlatego właśnie ja zadadwałem dziwne idiotyczne pytania na kafe.to mój test.Bo ludzie najwidoczniej lubią idiotyczność na kafe i to że są anonimowi.

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Mówią na mnie MR. a czy ja się do kogoś przypitolam.Zacznij rozumować i myśleć.

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
I nie nazwałem nikogo nienormalnym.Przypominam że to zacząłeś wątek którego celem było poniżenie mężczyzn przebywających na cafe,czyli także siebie...:)

Gość smierdziel
to ja mam pytanie dlaczego autor/ka sugeruje, ze obecnosc facetow na tym forum i udzielanie sie jest ponizej ich poziomu, a dla kobiet jest czyms naturalnym i odpowiednim do ich poziomu?

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
bo autor jest zapyziały?

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
i zacofany i nie uwzglądnia że każdy może robić co chce że ma wolość wyboru?:)

Gość smierdziel
bada i pyta? "Przeciez 99% wątpków na tym forum to albo brednie szalonych 13tek, albo prowokacje." jak dla mnie to juz sugestia :p

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny Co mam innego robić ?

Gość f8yuhyhtyhy
co znaczy MR? :P

Gość Mówią na mnie MR.
Autor odpowie. Gdyż kobiety z natury mają wrodzony dar do plotkowania i zakładania niestworzonych topiców, o których założeniu mężczyzna nigdy by nie pomyślał. Inne myślenie, dlatego to forum pasuje bardziej dla kobiet niz facetów. Poza tym spojrz na forum głowne i spójrz w belke z META :TITLE Jakbys nie rozumiał to: KAFETERIA - FORUM DLA KOBIET --> taki istnieje tam wpis..... ale to jeszcze trzeba wiedziec...

Gość smierdziel
kobiety? twoj temat wpasowuje sie calkiem niezle do tego "mezczyzna by o tym nie pomyslal" :D tam gdzie duzo kobiet, bedzie zawsze duzo mezczyzn, proste no i co z tego, ze ktos ci napisal "dla kobiet"? kiedys prawo glosu bylo tylko dla mezczyzn i co z tego? a to, ze ty rozmowe z kobieta uznajesz za ujmujaca twojej meskosci to juz twoj problem

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Mówią na mnie MR. Gdyż kobiety z natury mają wrodzony dar do plotkowania i zakładania niestworzonych topiców, o których założeniu mężczyzna nigdy by nie pomyślał. Inne myślenie, dlatego to forum pasuje bardziej dla kobiet niz facetów. Poza tym spojrz na forum głowne i spójrz w belke z META :TITLE Jakbys nie rozumiał to: KAFETERIA - FORUM DLA KOBIET --> taki istnieje tam wpis..... ale to jeszcze trzeba wiedziec... Zdiwiłbyś się może mężczyźni też zakładają niestworzone topici.A może co niektórzy mężczyźni myślą jak kobiety.RÓŻNI LUDZIE RÓŻNE POTRZEBY RÓŻNE POGLĄDY. Jakbyś nie rozumiał to kobiety także wchodzą na męskie fora. np.BMW FORUM DLA PRAWDZIWYCH FACETÓW. Fora kulturystyczne napewno jest tam mnóstwo kobiet. Fora sportomanikaków,kibiców itp. itd.

Gość Mówią na mnie MR.
no ok, ale o co w sumie chodzi, bo nie do końca łapie. ? Załozyłem temat : mozna przeczytać jaki, i nie rozumiem o co chodzi ? Przeciez nikomu nie zabraniam przebywania tutaj, ani nie naśmiewam się z nikogo. jak juz zauwazono - pytam.