Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Gość Mówią na mnie MR.

Pytanie do panów. Dlaczego przesiadują na kafe? Czy tylko mamisynki i zyciowi nieudacznicy, nie mający nic innego do roboty, zadnej inspiracji zyciowej, osoby z którą mozna by było spędzic wolny czas itd td. Prosze nie pytac co ja tu robię, gdyż jestem dopiero od tygodnia. Nie mniej jednak co robią tutaj mężczyzni? Przeciez 99% wątpków na tym forum to albo brednie szalonych 13tek, albo prowokacje. Wiec? Jaki sens i cel ?

Temat wielokrotnie poruszany ... 1. Sun Tzu Sztuka wojny - jeśli znasz wroga i siebie możesz wygrać 1000 bitew bez straty. 2. Są tu kobiety mnogość kobiet ,przeważnie w wieku 16-27 lat , można zapoznać seksowną 23letnią dziewczynę :classic_cool: 3. Bo nie rozumiem kobiet.

Mimo że jest tu masa rozmów o kupie , obciąganiu z połykiem i innych, to można sprawdzić jakie są kobiety, ich oczekiwania, czym są rozczarowane co im się podoba, czego pragną.

Gość Mówią na mnie MR.
A czy to aby nie jest mylne spojrzenie ? Przeciez siedząc przed monitorem nie jestes w stanie określic czy pisała to 15tka czy 27ka. Czy nie bierzesz pod uwage tego co Tobie pasuje ? Takich teorii, myśli, uzasadnien ?

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
1.Żeby dowiedzieć się czy informacje na tej stronie są rzetelne(czasmi są ciekawe tematy,i prawdomówne odpowidzi a czasami nic nie warte że szkoda tych kobiet) 2 żeby wiedzeć co za durne kobiety tutaj przebywają i akie głupoty czasami piszą. 3.Co odpowiedzą na zadane im pytanie.Ile będzie warta odpowiedź.

Ja tu bywam bo można czasem (wbrew pozorom) pogadać z kimś inteligentnym, komuś pomóc albo kogoś zjechać. Nie założyłem żadnego tematu jak dotąd i nie zamierzam. A czy mnie ktoś nazwie nieudacznikiem czy przegrańcem to mi zwisa...

Gość
oni dorze kombinują :P my tu o wszystkim rozmawiamy :P heh

Wiec? Jaki sens i cel ? pomijając fakt że 50 % to prowokacje i tępe tematy prawiczków w stylu "czy mnie polubi bez Prawa Jazdy " to reszta tematów jest istną Wikipedią kobiecości :) jestem tutaj bo to niezła rozrywka czasami nauka a czasami niezły relax ;)

Część kobiet (zupełnie nie wiedzieć czemu) wkleja swoje zdjęcia i same kobiety pytają o wiek. Pytanie może być o wielkość penisa czy o czas gotowania klusek aby były al dente a i tak w odpowiedzi wiadomo "ile masz lat". Mail agusia84@tlen.pl też nie powstaje bez przyczyny :classic_cool: więc wiek interlokutorki można określić dość dobrze.

A i kobiety oprócz zdjęcia i wieku podają również swoje preferencje seksualne, albo ilość partnerów :classic_cool:

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
chłopaki chca wiedzieć jaką odpowiedź tutaj uzyskają. Niektórzy testują tą stronę.Ja testując ją mój wynik oceniam jako negatywny.Jest wiele oszustów którzy piszą jakieś brednie że jaś maść daną chorobę i potem wklejają link z allegro.I reklamują fałszywe produkty.Ludzie tutaj są naiwni.

Ogólnie mówiąc- babskie fora są ciekawsze od męskich ;-)

Oczywiście nie wszystko na kafeterii to święta prawda, również wszystko to wierutne bzdury.

Wszyscy faceci na kafe to dewianci, co jest genezą. Dewiacjami się nie interesuję, więc cel jest mi nieznany. :P PS. Cześć, Regres. długo cię na forum nie widziałam. :-)

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
co za durnota to napisał czy mnie polubi bez prawa jazdy.A kobiety to jakieś poszukiwaczki Kubicy albo Hołowczyca albo lotnika na wszystkigo rodzaju samoloty.Albo posiadającego wszystkie kategorie prawa jazdy ale brzydkiego,takiemu kobieta miałaby dawać dupy.żal kogoś tu chyba.

PS. Cześć, Regres. długo cię na forum nie widziałam." Czesć Lusia :D 🖐️ urlop zaległy miałem i do Anglii skoczyłem na 1,5 tyg .... wiesz taki wyskok w ciepłe kraje ;)

Gość Mówią na mnie MR.
No ok, rozumiem. Kierujecie sie ciekawością, chęcią poznania i zrozumienia w celu dominacji i władzy. Sprytne, ale kazda kobieta jest inna. Mozna przyjąć jakąś pośrednią teorie, ale czy to słuszne..... ok pzdr

Sprytne, ale kazda kobieta jest inna.' ale niektore strategie sprawdzaja sie na 99% kobiet.

Kierujecie sie ciekawością, chęcią poznania i zrozumienia w celu dominacji i władzy." to ty to napisałaś :) to ostatnie to raczej z urzędu mamy przypisane :D

Sprytne, ale kazda kobieta jest inna." oczywiście :) ale statystyczne rzecz ujmując zachowania macie podobne :P

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
w nie w celu żadnej dominacji i władzy tyko czepania informacji..P.S.A co ty chcesz dominować w cyberpsestrzeni?

Anglia była ciepłym krajem w czasie, gdy u nas panowało minus 30. Ale troszkę wcześniej przy okolo minus 18 Anglię sparalizowalo i ulice Londynu były wyludnione W CZASIE WYPZREDAZY! to dopiero anomalia w przyrodzie

Gość Mówią na mnie MR.
facet jestem:] A założyłem temat, bo nie bardzo mogłem sie doszukac przyczyn tego ze sam tu przebywam. Teraz juz wiem :D Pozdrawiam męskie członki.:D

Gość cel jest prosty
raz na kilka miesiecy, kiedy jestem bardzo znudzony, wbijam siebie na kafe zeby podopierdalac glupim dupą. oczywiscie, mozna by rzec ze tv lepsze, raczej nie dlamnie, lubie 'aktywne rozrywki'. tak ze chyba cel jest jasny :)

Ja jestem pewien że na kafeterii można poderwać atrakcyjną dziewuszkę, ale słabo mi to idzie ...mało mam wprawy.

Ale troszkę wcześniej przy okolo minus 18 Anglię sparalizowalo i ulice Londynu były wyludnione W CZASIE WYPZREDAZY! " zgadza sie :) ale ja teraz wróciłem ... w Anglii było teraz 6 stp , wiec w porównaniu do RP to ciepłe kraje były wyprzedaże ? Lipa teraz była :O

Gość nieznana orange
bo to jedyna forma bliższego kontaktu z kobietą na jaką mogą sobie pozwolić ze swą aparycją :p