Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Gość meetmehalfway
bo mamy za dużo czasu, a powód drugi lubimy czytać czyjeś porażki i czasem kogoś pojechać

formułka jak na spotkaniu AA....jednak kafe uzależnia " kto twierdzi inaczej ten łże :P

Gość
a moze jest obojniakiem hę ??? nie może ?? :P

Gość cel jest prosty
heh, ciekawe co i jakim kontekscie ci sie sni. wobec tego jezyk :P równie z z pozdrowieniami i dedykacja 'specjalnie dla @brum'

Kafe uzależnia. Nazywam się brum, na kafe od dwoch lat, cztery próby zerwania, najdłuższa trzy dni.

Wzłym kontekści emi się śni. Budze się zlana potem i z krzykiem. A wszystko prze niopanowaną chcęć odkrycia linka :D

Dziękuję za dedykację językową :D

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
nie prawo jazdy tylko prawiczki, poniżanie ich czy coś w tym stylu.Niech idą sobie na płatne kobiety jak są tacy nie zaradni i niech nikt sie znich nie wyśmiewa.A swoją drogą jeśli kobiety lubią tych monogamistów to niec dziwnego że są wtedy zdradzane.

cześc brum ...kto nastepny ? Może ten chłopak , co nie ma Prawa Jazdy :P

I pozdrwiam czytających na Pe 😘 Love, love, love :)

Gość cel jest prosty
hehe, podsumowujac 'mokra z krzykiem'. pewnie ktos osiagnol cel. ciesze sie ze jezyk sie podobal :D

sucz sam Twój widik wygląda prowokacyjnie, jeśli to Twoje zdjęcie :) No i już przejawiasz objawy rozbicia rzeczywistości, także uważaj z tym kafe ;)

Dziękuję za wsparcie. Kiedy kolejne spotaknie grupy uzależnionych od kafe?

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
no dobra jestem tu od tygodnia i coraz bardziej myślę o twoim przez nikogo nietkniętym tyłeczku:)

kurde, chyba nie jest mi do śmiechu, bo przypomniało mi się, że ostatnio śniło mi się, że pisze posty na kafe. (treści nie pamiętam) Brum, ja też blisko dwa lata, prób zerwania nie liczę, ale na pewno więcej niż cztery. no i bywało już kilka razy nawet po około 10 dni! :-)

nazywam się ike -na kafe od ponad 3 lat 0 prób zerwana , jedna z najwyżej notowanych pod względem ilości postów na uczuciowym 😭

Gość
WARCZY - tak moje heh ale dlaczego prowokacyjnie ?? a o moją psychike bez obaw :P o to akurat doskonale umiem zadbac pod kątem "specjalistycznym" :P choć faktycznie "przedawkowanie" kafe nic dobrego nie wrózy :D heh

Gość cel jest prosty
w bolu i cierpieniach zegnam sie z wami. wracam do bardziej konstruktywnych zajec. tak, wiem wszyscy bedzieci niezmiernie ubolewac. gdyby moje odejscie kogos doprowadzilo do depresji rozwaze zafundowanie wizyty u specjalisty.

Gość Mówią na mnie MR.
Hej, na imie mam ..... Jestem na kafe 3x w miesiącu, niezaleznie, niechronologicznie. Załatwiam dzieci kafe takimi wpisami jak ten: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4371016&start=30 Taka mądra i w sekunde wymiękła i zmieniła ton o 180 stopni.

nazywam się ike -na kafe od ponad 3 lat 0 prób zerwana " ike wspieramy i ciebie :D

Gość
luśka - a czy wiesz ze raz tez sniło mi sie ze pisze na kafe :/ a jestem tak od 2 tyg. heh :/

regres ale mnie nie trzeba wspierać do mnie jeszcze nie dotarło to, że jestem uzależniona:D

Gość Mówią na mnie MR.
Aha, chcialem tylko wtrącić ze to ja załozyłem ten temat i jestem bardzo dumny i szczęsliwy, ze tyle wpisów sie w nim znalazło. Mała rzecz.... a cieszy.

ale mnie nie trzeba wspierać" też tak mówiłem na pierwszych mitingach ... nie wstydz sie ike, jak chcesz to płacz nawet ,niech wyjdzie z ciebie ten ból ... nie wstydz sie :P

prowokacyjna bo widać że knujesz jakąś prowokację a w oczach odbija Ci się strona kafe :)

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
Regres Musisz być bardzo seksowna.