Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mówią na mnie MR.

Geneza i cel przebywania mężczyzn na kafe.

Polecane posty

Gość
nie zaimponowac heh tylko jesli sa tu osoby z którymi rozmawiam codziennie i wymienilismy sie zdjęciami i piszemy maile to w sumie wszystko co tu pisze nie jest do konca anonimowe jakos to o mnie swiadczy i to ze jest to moje zdjęcie tez wole aby było wiarygodne a pomarańcz mało mnie w tym obchodzi hehehe :P

Gość
a kto powiedział ze nie mam CHŁOPA ??? hehehe

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
ale ze mnie sucz ja już wiele razy z tobą rozmawaiłaem tylko pod innymi nicami:) Wybacz ale wolę żeby wszystko było wiarygobne.I tak tego niedowiarstwia nie przeżywaj.

to tylko ja tu jestem anonimowym, niewiarygodym, czarnym odszczepieńcem?? ;)

Gość Mówią na mnie MR.
Nadal uważam ze jest to sliczna kobieta. Nie mniej jednak ja juz mam swoja - śliczniejszą, ale ta tez fajna.

Gość
heh więc jesli rozmawiałes to skąd pytania o "rozdojenie osobowości" ? często wspominam ze to zarty albo jak z tajemnicza dama jawnie piszemy na topikach ze banda kretynów z nichbo daja nam si prowokowac to jest az absurdalne ze mówi sie im ze sie nabijamy a oni dalej swoje :D heh

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
hehe ale sciema No i nic nie dodała. Czyli to nie ona. to to nie ja pisałem i nie jestem pomarańczem.Możecie mówić do mie awatar.

Gość Mówią na mnie MR.
Njważniejsze żeby nie miała oporów przed obciąganiem

Gość Mówią na mnie MR.
ten wyzej to podszyw. Ale ze mnie sucz - czy ty jestes z Wielkopolski ? Bo ja Cie chyba znam z widzenia ;> ??

Gość
mieszkam w Lodzi ale duzo czasu spędzam w Poznaniu własciwie co weekend ale z widzenia ??? skąd jestes ???

sucz jesteś w pokoju zwierzeń,ze tak się tłumaczysz:P:D

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
jawnie piszemy na topikach ze banda kretynów z nichbo daja nam si prowokowac to jest az absurdalne ze mówi sie im ze sie nabijamy a oni dalej swoje heh ale jaki jest w tym sens żeby z kimś rozmawać i się nabijać, czy to ma jakiś cel?bo to chyba do niczego niedąży.To forum było lepsze gdyby każdy miał swój awatar.A ci kretyni to co za jedni skąd oni się biorą czego tu szukają?

Gość Mówią na mnie MR.
No to by sie zgadzalo. Bo ja tez w Poznaniu studiuję. Tak, mysle ze to Ty :)

Gość
ale nie studiuje w poznaniu :D z przyczyn prywatnych duzo czasu tam spędzam heheh

ale tu ciasno! sucz jak często bywasz w Poznaiu, to może ja terz Cie znam :)

Gość
a ja moge zapytać "a jaki jest sens wchodzic na kafe i rozmawiac powaznie" to jest kwestia podejscia ja z nudó tu jestem siedzac w pracy np. albo teraz i nie szukam tu przyjaciól heh nie mam tez altruistycznych skłonności aby zarywac noce niosac pomoc więc ... jesli ktos po to wchodzi ok ja mam ubaw kiedy nakręcay takie topiki ... cokolwiek miałoby to znaczyc :D

Gość Mówią na mnie MR.
Poznaliśmy sie na imprezie w Tubie. Oboje wracalismy pozniej piechotą na Garbary. Pamiętam ze to była chyba 4 rano, ciemno jak cholera, i w przejsciu podziemnym w naroźniku za kwiaciarnią zrobiłas mi wtedy słodziutkiego lodzika z połykiem. Pamiętam ze poźniej wylądowalismy u Ciebie bo mieszkałas tam z babcią i posuwalismy się całą noc. Rano niestety ozajmiłas mi ze jestes zaręczona, dlatego musiałem odejsc.... Ale nie mam Ci tego za złe. Pozdrawiam Cie serdecznie :)

Gość
co zauwazyłeś ??? no jak pisalamco weekend wlasciwie ... np na walentynki :D heheh będeobowiązkowo :P jestescie wszyscy z Poznania ??? heh

Gość vvdgdfgdgrgdrgdrg
ale ze mnie sucz a masz jeszcze jakieś inne konta? np. na NK

Gość
"mieszkałas tam z babcią" hehhe to jest najlepszy fragment :P heheh

Gość
hhehe bez przesady nie podam NK na kafe heh :D

Gość
ulubione miejsca mi podac bo juz nie mam pomysłów na ten weekend !!!! kto był w dark restaurant ???

Gość
a to tak istotne ze przy garbarach ?? heh no wlasnie jestem ciekawa ale rezerowac trzeba conajmniej dwa tyg wczesniej ... tylko troche dziwnie tak od wejsciado wyjscia z restauracji przebywac w totalnej ciemnosci a do toalety prowadzi cie kelnerka heh

Gość Mówią na mnie MR.
Tak tak, a babcia to przemiła osoba, spotkalem się z nią poźniej kilka razy po fakcie z wruczką;) Polecam Cinepolis :P